Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul vrea sa acorde studentilor zi libera pe 10 decembrie, pentru alegeri

Hotnews Hotnews,
Guvernul vrea sa acorde studentilor zi libera pe 10 decembrie, pentru alegeri

Guvernul vrea sa declare ziua de luni, 10 decembrie 2012, drept zi libera in universitati, astfel incat studentii care invata in alte zone decat cele de domiciliu sa aiba posibilitatea sa voteze la alegerile parlamentare in localitatile lor si sa poata reveni in timp util, marti, la cursuri. continuă pe Hotnews

VIDEO Guvernul vrea sa acorde studentilor zi libera pe 10 decembrie, pentru alegeri

Guvernul vrea sa declare ziua de luni, 10 decembrie 2012, drept zi libera in universitati, astfel incat studentii care invata in alte zone decat cele de domiciliu sa aiba posibilitatea sa voteze la alegerile parlamentare in localitatile lor si sa poata reveni in timp util, marti, la cursuri.

Studentii vor avea zi libera pe 10 decembrie

Studentii vor avea o zi libera pe 10 decembrie, pentru a putea merge in localitatile de domiciliu si sa-si exercite dreptul de vot, a afirmat astazi primul ministru, Victor Ponta.

Guvernul ar putea declara 10 decembrie zi libera pentru universitati, pentru ca studentii sa voteze in localitatile de domiciliu

Guvernul vrea sa declare ziua de luni, 10 decembrie, drept zi libera in universitati. Si asta pentru ca studentii , care invata in alte zone decat cele de domiciliu , sa aiba posibilitatea sa voteze la.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se reuneste de la ora 10:00 pentru a dezbate cazul deputatului PSD Ion Stan

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor se va reuni miercuri, la ora 10:00, pentru a discuta cazul deputatului PSD Ion Stan. Ministerul Justitiei a transmis cererea de avizare a arestarii preventive a deputatului,.

Guvernul vrea sa modifice atributiile SRI. Victor Ponta neaga: Nu am auzit de o asemenea intentie

Guvernul intentioneaza sa limiteze considerabil atributiile SRI. Surse guvernamentale au declarat pentru HotNews ca Executivul intentioneaza sa modifice legea privind punerea in aplicare a Noului Cod penal,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )