Libnet.ro
UNICEF

18:45

Guvernul vrea sa instraineze jumatate din terenul Muzeului Antipa. Institutul Elie Wiesel le-a cerut guvernantilor 5.300 de metri patrati din teren

B1 B1,
Guvernul vrea sa instraineze jumatate din terenul Muzeului Antipa. Institutul Elie Wiesel le-a cerut guvernantilor 5.300 de metri patrati din teren

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa a anuntat ca Guvernul i-a cerut sa cedeze 5. 300 de metri patrati din teren, potrivit educatieprivata. ro. continuă pe B1

Institutul pentru Studierea HolocaustuluiElie Wiesel solicita jumatate din parcul Muzeului Antipa. Conducerea muzeului se opune

Institutul pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel a cerut Guvernului sa-i cedeze 5300 de metri patrati din parcul Muzeului Antipa, potrivit unui document publicat de Europa FM.

Guvernul vrea sa construiasca o cladire prin exproprierea Muzeului Antipa

Intr-o zi cu soare mai exact, joi, 13 iunie 2019 , directorul Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa a primit un telefon. Luis Popa era chemat, cu stampila institutiei, la sediul central al Cadastrului ANCPI, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitare Imobiliara), ca sa rezolve situatia, scrie Iulia Popovici pe blogul sau de pe adevarul. ro.

webPR: Solicitarea de dezmembrare a imobilului Muzeului Antipa

In legatura cu situatia prezentata in articolul Guvernul vrea sa construiasca o cladire prin exproprierea Muzeului Antipa, aparut pe site-ul Adevarul, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa MNINGA) este in masura sa comunice urmatoarele:.

Zile in plus la concediu. Guvernul vrea sa extinda numarul liberelor de care poate beneficia un angajat

Guvernul vrea sa extinda numarul zilelor libere ale angajatilor. Nu este vorba de legalizarea liberelor pentru alte sarbatori religioase, ci de zile in plus la concediu. Guvernul introduce un nou criteriu dupa care se va stabili numarul minim de zile de concediu de care trebuie sa beneficieze angajatii. Dupa legea actuala, toti angajatii, atat cei .

Ce pensie are Miron Cozma. ANAF retine jumatate din banii fostului lider al minerilor din Valea Jiului

Miron Cozma a dezvaluit ce pensie are, in direct la un post de televiziune. Fostul lider sindical al minerilor din Valea Jiului s-a aratat nemultumit de faptul ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ii retine jumatate din banii pe care ii primeste de la stat si a precizat ca traieste din respectul oamenilor. Jumatate .

Manevra prin care Guvernul vrea sa scape de plata navetei scolare. Elevii avertizeaza: Abandonul va creste

Elevii atrag atentia ca Guvernul Romaniei isi propune sa adopte un proiect ce are ca efecte disparitia reducerilor si decontarii navetei pentru elevii din intreaga tara. Astfel, scolarii nu vor mai avea naveta decontata si nu vor mai putea beneficia de facilitati la transportul in comun. Acest fapt va duce la cresterea abandonului scolar, deja cu o rata foarte ridicata in Romania avertizeaza Federatia Elevilor din Romania.

UK: Sub jumatate din energia electrica va fi produsa cu ajutorul combustibililor fosili in 2019

Sursele de energie care nu emit dioxid de carbon zero-carbon) sunt pe cale sa depaseasca combustibilii fosili ca sursa principala in productia de energie electrica din UK, pe anul 2019, scrie The Guardian.

Apple isi vrea laptopurile inapoi, din cauza bateriilor defecte: care sunt modelele afectate

Scandalurile din ultimii ani au atestat faptul ca sistemele Apple sunt departe de a fi perfecte. Din acest motiv, nu e o surpriza faptul ca o serie de portabile MacBook Pro trebuie sa revina in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )