Libnet.ro
UNICEF

06:45

Guvernula propune FMI un contract colectiv de munca negociat obligatoriu in fiecare an pentru salarii

B1 B1,
Guvernula propune FMI un contract colectiv de munca negociat obligatoriu in fiecare an pentru salarii

Guvernul Ponta a trimis FMI o propunere prin care contractele colective de munca vor fi negociate obligatoriu in fiecare an in ceea ce priveste salariile, timpul si programul de lucru, in caz contrar urmand sa. continuă pe B1

Propunere trimisa de Guvern la FMI: Contract colectiv de munca negociat obligatoriu in fiecare an pentru salarii

Contractele colective de munca vor fi negociate obligatoriu in fiecare an in ceea ce priveste salariile, timpul si programul de lucru, in caz contrar urmand sa fie declansat conflictul de munca, iar contractele vor include clauze de protectie a conducerii organizatiilor sindicatelor si patronatelor, anunta Mediafax.

Guvernul propune FMI un contract colectiv de munca negociat obligatoriu in fiecare an pentru salarii

Guvernul Ponta a trimis FMI o propunere prin care contractele colective de munca vor fi negociate obligatoriu in fiecare an in ceea ce priveste salariile, timpul si programul de lucru, in caz contrar urmand sa.

Propunere trimisa de Guvern la FMI: Contract colectiv de munca negociat obligatoriu anual la ...

Contractele colective de munca vor fi negociate obligatoriu in fiecare an in ceea ce priveste salariile, timpul si programul de lucru, in caz contrar urmand sa fie declansat conflictul de munca, iar contractele vor include clauze de protectie a conducerii organizatiilor sindicatelor si patronatelor, potrivit Mediafax. Propunerile modifica forma actuala a Codului de Dialog Social si au fost primite din partea mai multor organizatii sindicale si patronale de catre Guvern, care le-a transmis spre .

Propunere trimisa de Guvern la FMI: Contract colectiv de munca negociat obligatoriu anual la ...

Contractele colective de munca vor fi negociate obligatoriu in fiecare an in ceea ce priveste salariile, timpul si programul de lucru, in caz contrar urmand sa fie declansat conflictul de munca, iar contractele vor include clauze de protectie a conducerii organizatiilor sindicatelor si patronatelor, potrivit Mediafax. Propunerile modifica forma actuala a Codului de Dialog Social si au fost primite din partea mai multor organizatii sindicale si patronale de catre Guvern, care le-a transmis .

Guvernul propune FMI contracte colective de munca mai lungi si sporuri mai multe pentru bugetari

Guvernul a propus FMI dublarea limitei maxime de valabilitate a unui contract colectiv de munca, posibilitatea prelungirii acestui contract de mai multe ori decat o singura data si eliminarea interdictiei ca in contracte sa fie incluse alte drepturi in bani si natura decat cele din legea in vigoare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )