Libnet.ro
UNICEF

13:45

Hackerii folosesc unul dintre cele mai periculoase atacuri online si contra sistemelor interne

Adevărul Adevărul,
Hackerii folosesc unul dintre cele mai periculoase atacuri online si contra sistemelor interne

Serviciile de intranet si alte operatiuni interne sunt vulnerabile in fata atacurilor de tip Distributed Denial of Service DdoS), se arata intr-o noua cercetare a Kaspersky si B2B International. continuă pe Adevărul

Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa ia masuri impotriva rebelilor kurzi si a gruparii Statul Islamic, dupa cele mai recente atacuri. Trebuie sa lovim aceste organizatii teroriste in maniera cea mai puternica, a spus Erdogan intr-un discurs public tinut la Istanbul, facand un apel la cetatenii turci sa se mobilizeze, potrivit AFP.

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa-i pedepseasca pe rebelii kurzi si pe jihadistii din gruparea Stat Islamic ISIS) dupa ultimele atacuri teroriste, informeaza AFP.

Tibi Useriu, primul roman care a castigat 6633 Ultra, unul dintre cele mai solicitante maratoane din lume, va primi 25.000 de lei

Tibi Useriu, primul roman care reuseste sa castige 6633 Ultra Arctic, unul dintre cele mai solicitante ultramaratoane din lume primeste 25. 000 de lei de la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Luni, consilierii judeteni si-au dat acordul, in unanimitate, pentru ca Tibi sa primeasca acest premiu de excelenta.

Cele mai sangeroase atacuri teroriste comise in Europa in ultimii 12 ani

Cele mai sangeroase atacuri teroriste din Europa in ultimii 12 ani. Atacurile de marti de la Bruxelles, revendicate de catre organizatia extremista sunnita Statul Islamic SI), au avut loc dupa o serie de atentate atribuite jihadistilor in Europa, incepand cu exploziile de la Madrid din 2004 si pana la masacrul de la Paris din noiembrie, relateaza AFP, care prezinta aceste atacuri.

UPDATE. FOTO. Accident feroviar, la Dimieni, in Ilfov. O cisterna incarcata cu GPL a lovit un tren Regio. Vedeti care au fost cele mai periculoase accidente feroviare

Un tren Regio care trecea prin localitatea Dimieni din judetul Ilfov a fost lovit in plin de o autocisterna incarcata cu GPL. Mecanicul trenului si soferul cisternei au ajuns la spital. Traficul rutier pe soseaua de centura a municipiului Bucuresti este oprit la km 25, in zona Tunari intre localitatile Caciulati si Balotesti). De asemenea, circulatia feroviara este intrerupta. Soferul autocisternei si mecanicul locomotivei au fost raniti.

Lista completa a aditivilor toxici pentru organism. in ce alimente se gasesc cele mai periculoase E-uri din comert

Organismul uman este bombardat zilnic de un inamic pe cat de viclean, pe atat de greu de identificat. Este vorba despre aditivii alimentari, cunoscuti sub denumirea generica de E-uri, continuti, aproape fara exceptie, de alimentele din comert.

Lista celor mai recente atacuri teroriste din Europa

Atentatele de marti de la Bruxelles se adauga pe o lista din ce in ce mai lunga a atacurilor teroriste care au avut loc de-a lungul ultimilor 15 ani in Europa. Cititi in continuare care au fost acestea.

10 ani de Twitter. Care sunt cele mai populare conturi si mesaje

Twitter a implinit un deceniu de activitate. Din 2006, cand a fost postat primul mesaj de catre Jack Dorsey, unul dintre fondatorii platformei de microblogging, si pana in prezent, Twitter a inregistrat un numar de peste 500 de miliarde de mesaje postate. Printre mesajele care marcheaza istoria retelei, se numara cel postat de Barack Obama in 2012, dupa ce a fost reales, celebrul selfie cu mai multe staruri de la Hollywood la decernarea premiilor Oscar din 2014, dar si primul mesaj postat de Papa Francisc.

Pericolul din cel mai puternic laxativ natural. Cum ne poate imbolnavi ceaiul de crusin si ce efecte secundare are

Considerat unul dintre cele mai puternice laxative naturale, crusinul trebuie consumat cu moderatie, deoarece poate slabi ogranismului. Planta care estompeaza senzatia de foamne ne poate da ameteli, senzatie de slabiciune si oboseala.

Testamentul macabru lasat de unul dintre atacatorii sinucigasi de la aeroportul din Bruxelles

Brahim El Bakraoui, unul dintre cei doi frati care au participat la atacurile teroriste de marti de la Bruxelles, a scris un testament, anunta miercuri procurorul federal belgian Frederic Van Leeuw, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )