Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai sangeroase atacuri teroriste comise in Europa in ultimii 12 ani

Adevărul Adevărul,
Cele mai sangeroase atacuri teroriste comise in Europa in ultimii 12 ani

Cele mai sangeroase atacuri teroriste din Europa in ultimii 12 ani. Atacurile de marti de la Bruxelles, revendicate de catre organizatia extremista sunnita Statul Islamic SI), au avut loc dupa o serie de atentate atribuite jihadistilor in Europa, incepand cu exploziile de la Madrid din 2004 si pana la masacrul de la Paris din noiembrie, relateaza AFP, care prezinta aceste atacuri. continuă pe Adevărul

Lista celor mai recente atacuri teroriste din Europa

Atentatele de marti de la Bruxelles se adauga pe o lista din ce in ce mai lunga a atacurilor teroriste care au avut loc de-a lungul ultimilor 15 ani in Europa. Cititi in continuare care au fost acestea.

Recep Tayyip Erdogan: Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istorie

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa ia masuri impotriva rebelilor kurzi si a gruparii Statul Islamic, dupa cele mai recente atacuri. Trebuie sa lovim aceste organizatii teroriste in maniera cea mai puternica, a spus Erdogan intr-un discurs public tinut la Istanbul, facand un apel la cetatenii turci sa se mobilizeze, potrivit AFP.

Topul celor mai dramatice atacuri teroriste ale ultimului secol

Terorismul este una dintre principalele amenintari la adresa sigurantei cetateanului. Se duc campanii de combatere a terorismului, precum si campanii de constientizare a pericolului pe care il prezinta. Se iau masuri sporite de siguranta, uneori cetatenii cedand din drepturile lor de dragul protejarii impotriva inamicului invizibil si imprevizibil.

Hackerii folosesc unul dintre cele mai periculoase atacuri online si contra sistemelor interne

Serviciile de intranet si alte operatiuni interne sunt vulnerabile in fata atacurilor de tip Distributed Denial of Service DdoS), se arata intr-o noua cercetare a Kaspersky si B2B International.

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa

Turcia se confrunta cu unul dintre cele mai mari valuri de terorism din istoria sa, a afirmat luni presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a promis sa-i pedepseasca pe rebelii kurzi si pe jihadistii din gruparea Stat Islamic ISIS) dupa ultimele atacuri teroriste, informeaza AFP.

STUDIU Bulgaria, Croatia si Romania, cele mai corupte state din UE

Bulgaria, Croatia si Romania sunt cele mai corupte dintre cele 28 de state europene, potrivit unui studiu intocmit pentru Parlamentul European PE) de catre RAND Europe si alte organizatii si cercetatori.

Actiunile europene, afectate de atacurile din Bruxelles. Cele mai lovite sunt actiunile din sectoarele turism si petrecerea timpului liber

Actiunile europene au suferit o corectie puternica, cele din sectorele de calatorii si petrecere a timpului liber fiind cele mai afectate, scrie Reuters.

Cele mai ciudate arome de inghetate: un britanic a lansat delicii cu gust de ansoa si de iarba proaspat taiata

Un barbat din Marea Britanie, Aldo Gallone, de 47 de ani, este celebru in Regat pentru ca inventeaza cele mai ciudate tipuri de inghetata, cu arome care nu te imbie la degustat. Printre sortimentele aparte se numara cele cu aroma de ansoa sau de iarba proaspat taiata, special gandite pentru perioada verii.

Tibi Useriu, primul roman care a castigat 6633 Ultra, unul dintre cele mai solicitante maratoane din lume, va primi 25.000 de lei

Tibi Useriu, primul roman care reuseste sa castige 6633 Ultra Arctic, unul dintre cele mai solicitante ultramaratoane din lume primeste 25. 000 de lei de la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud. Luni, consilierii judeteni si-au dat acordul, in unanimitate, pentru ca Tibi sa primeasca acest premiu de excelenta.

Cele mai ieftine 10 destinatii europene de city break pentru anul acesta: cat costa o excursie de trei zile in Budapesta

Ofertele bune in materie de city break sunt mana cereasca pentru turistii infocati. Cea mai recenta serie de recomandari a unui site de planificare financiara, in care sunt dezvaluite cele mai ieftine destinatii europene, nu este, asadar, de trecut cu vederea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )