Libnet.ro
UNICEF

19:31

Hackerii rusi se folosesc de servere din Romania pentru a ataca zeci de banci americane

Antena3 Antena3,
Hackerii rusi se folosesc de servere din Romania pentru a ataca zeci de banci americane

Hackerii rusi vor ataca 30 de banci si alte institutii financiare americane, prin intermediul unor servere din tara noastra, a avertizat o firma producatoare de programe anti-virus. Hackerii ar urma sa. continuă pe Antena3

Training de management pentru farmacisti, creditat de Colegiul Farmacistilor din Romania

Distribuitorul de medicamente Mediplus si compania de training si consultanta ASCENDIS dezvolta primul program de formare profesionala dedicat farmacistilor. Programul are ca scop completarea cunostintele tehnice ale farmacistilor cu o serie de competente de relationare, comunicare si management. Cursurile sunt acreditate de Colegiul Farmacistilor din Romania, iar absolventii pot obtine puncte EFC - Educatie Farmaceutica Continua.

CE deschide o procedura antitrust impotriva operatorului pietei de energie electrica din Romania

Comisia Europeana CE) a deschis o procedura antitrust impotriva OPCOM si a Transelectrica pentru a investiga daca operatorul singurei piete de tranzactionare a energiei din Romania face abuz de pozitie.

Cinci meciuri din Romania suspectate de blat la pariuri

Ofiterul de integritate al FRF, Ioan Hurdubaie, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca UEFA a comunicat forului de la Bucuresti ca exista suspiciuni in privinta a cinci meciuri din Liga a II-a din Romania, in cazul altor 14 jocuri suspectate rezultatul verificarilor fiind negativ.

VIDEO Asociatia Community Links le ofera studentilor economisti zeci de stagii de internship in marile companii din Romania, in perioada 1 martie - 1 iunie 2013

Asociatia Community Links a lansat miercuri, cu ocazia conferintei Lider Ovidiu Talks, un nou stagiu de internship in marile companii din Romania, destinat studentilor economisti. Acestia vor avea astfel ocazia sa isi completeze cunostintele dobandite pe bancile facultatii cu informatii practice despre cum functioneaza compania in care ar putea ajunge sa lucreze.

Business report: Fratia bancherilor care decide soarta lumii. Experimentul scapat de sub control; Daca nu tinem inflatia sub 5%, vom avea dobanzi real pozitive peste 2-3 ani; Imigrantii din Romania trimit acasa bani mai multi decat cei din Polonia, Ungari

Noi imagini impresionante cu cea mai lunga autostrada suspendata din Romania. Lucrarile la viaductul de la Aciliu, parte a tronsonului de autostrada Sibiu - Orastie, au mai avansat si in luna decembrie. Agro-dolarul se pregateste sa ia locul petro-dolarului, iar viitoarele mari-puteri vor aparea de unde nu te astepti. Petro-dolarul a fost cea mai importanta moneda de schimb a lumii in ultimii 40 de ani.

Instabilitatea politica din Romania a dus la amanarea proiectelor de investitii

Instabilitatea politica din Romania a facut ca foarte multi investitori sa isi puna in asteptare proiectele de investitii si, chiar mai rau, numerosi investitori si-au inchis afacerile din piata romaneasca, se arata in cea de-a 15-a editie a Studiului trimestrial privind Conditiile Economice Globale GECS) realizat de catre ACCA the Association of Chartered Certified Accountants) si IMA the Institute of Management Accountants).

Antonescu: Basescu a contactat pe cineva din PSD pentru a-l propune premier

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca are informatii potrivit carora seful statului ar fi contactat o persoana din PSD pentru a-i propune functia de premier, insa acest lucru nu s-ar fi.

Antonescu: Basescu a contactat pe cineva din PSD pentru a-l propune premier

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca are informatii potrivit carora presedintele Traian Basescu ar fi contactat o persoana din PSD pentru a-i propune acesteia functia de premier in noul.

Noi livrari din China pentru parcuri solare din Romania

Compania chineza Suntech Power Holdings va livra firmei italiene SunSystem panouri fotovoltaice de 25 MW pentru constructia a doua unitati de productie a energiei regenerabile in Romania.

Handbal: Romania, invinsa de Ungaria si eliminata din cursa pentru semifinalele CE din Serbia

Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa marti, la Novi Sad, de Ungaria, scor 25-19 14-12), in meci decisiv pentru cursa de calificare in semifinalele CE din Serbia. Marcatoare: Ungaria .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )