Libnet.ro
UNICEF

05:00

Halep castiga maratonul cu Pavlyuchenkova. Urmeaza meciul cu Venus Williams in aceasta noapte

Online Sport Online Sport,
Halep castiga maratonul cu Pavlyuchenkova. Urmeaza meciul cu Venus Williams in aceasta noapte

Simona Halep a avut nevoie de trei ore si sapte minute pentru a se califica in turul 3 la Montreal, faza a competitiei unde o va intalni in aceeasi zi de joi pe Venus Williams. continuă pe Online Sport

Halep castiga maratonul cu Pavlyuchenkova

Simona Halep a avut nevoie de trei ore si sapte minute pentru a se califica in turul 3 la Montreal, faza a competitiei iar imediatjoi nopate a eliminat-o si pe Venus Williams.

Rogers Cup: Meciuri infernale pentru Mihaela Buzarnescu si Sorana Crstea (cu Svitolina, respectiv Venus Williams); Simona Halep, duel cu Anastasia Pavlyuchenkova

Romania are trei reprezentante in turul doi de la Rogers Cup Premier 5), toate urmand sa joace in aceasta noapte. Prima va intra in scena Mihaela Buzarnescu cu inca un duel cu Elina Svitolina al treilea din acest an). ii urmeaza Sorana Cirstea confruntare cu Venus Williams) si Simona Halep disputa cu Anastasia Pavlyuchenkova).

Rogers Cup: Sorana Crstea, eliminata de Venus Williams. Americanca o va ntlni pe Halep n turul urmator

Jucatoarea romana Sorana Cirstea, locul 54 WTA, a fost invinsa, joi, cu scorul de 7-6 4), 6-4, de americanca Venus Williams, locul 14 WTA si cap de serie numarul 13, in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Montreal.

Rogers Cup: Pliskova, Goerges si Venus Williams, n turul doi; Strycova si Gavrilova, eliminate

Karolina Pliskova favorita 9), Julia Goerges 10) si Venus Williams 13) s-au calificat, printre altele, in turul al doilea de la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5. Barbora Strycova 21 WTA) si Daria Gavrilova 23 WTA) au parasit deja competitia de la Montreal, fiind invinse de Magdalena Rybarikova, respectiv Lucie Safarova.

Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-6(9), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari - Halep, duel cu Venus Williams n optimi

Simona a suferit mult in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova, victoria liderului mondial venind dupa o adevarata batalie de trei ore si sapte minute. 7-69), 4-6, 7-5 a fost pentru Halep, jucatoarea noastra obtinand calificarea in optimile de la Rogers Cup. Nu va fi insa prea mult timp la dispozitie pentru recuperare, Halep urmand sa o intalneasca pe Venus Williams in aceasta noapte americanca a trecut, scor 7-64), 6-4, de Sorana Cirstea, refuzand astfel un duel 100% romanesc la Montreal). Se actualizeaza.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-6(9), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari - Halep, duel cu Venus Williams n optimi

Simona a suferit mult in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova, victoria liderului mondial venind dupa o adevarata batalie de trei ore si sapte minute. 7-69), 4-6, 7-5 a fost pentru Halep, jucatoarea noastra obtinand calificarea in optimile de la Rogers Cup. Nu va fi insa prea mult timp la dispozitie pentru recuperare, Halep urmand sa o intalneasca pe Venus Williams in aceasta noapte americanca a trecut, scor 7-64), 6-4, de Sorana Cirstea, refuzand astfel un duel 100% romanesc la Montreal).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )