Libnet.ro
UNICEF

05:00

Halep, citita de cel mai bun psiholog sportiv din Romania: Cine a prevazut ca Daniel Dobre nu va rezista langa Simona

Adevărul Adevărul,
Halep, citita de cel mai bun psiholog sportiv din Romania: Cine a prevazut ca Daniel Dobre nu va rezista langa Simona

Dupa experimentul esuat alaturi de Thierry van Cleemput in luna februarie, Halep l-a luat in staff pe antrenorul Daniel Dobre cu care va si incheia aceasta stagiune. continuă pe Adevărul

Elisabeta Lipa: Avem cel mai bun lot de tineret din Europa

Presedinta Federatiei Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa, afirma ca Romania are cel mai bun lot de .

O noua idila, in casa Puterea Dragostei. Jador, tradat de cel mai bun prieten. I-a suflat-o pe Andra

Puterea Dragostei aduce in prim-plan o idila la inceput de drum. Jador, unul dintre cei mai controversati concurenti din ambele sezone, fiind prezent de la inceput, a parasit competitia, timp in care altcineva s-a ocupat de inima Andrei. Unul dintre cei mai buni prieteni a fost cel care a facut-o pe frumoasa bruneta sa-l uite .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 2 - 9 SEPTEMBRIE Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 2 - 9 septembrie, de emitenti care au o lichiditate redusa in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, in contextul in care doar noua dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au inregistrat aprecieri ale cotatiilor de peste 1%. De altfel, in intervalul analizat, indicii analizati la aceasta rubrica au consemnat evolutii descendente.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 AUGUST - 5 SEPTEMBRIE SIF Transilvania - singurul emitent in crestere din BET-FI

Cu un avans de 0,67%, in raport cu moneda euro, in intervalul 29 august - 5 septembrie, actiunile SIF Transilvania SIF3) reprezinta singurele titluri in crestere din cadrul indicelui BET-FI, in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 SEPTEMBRIE THR Marea Neagra - liderul randamentelor de la BVB

Titlurile companiei Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra EFO) au saltat cu 7,59%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare interval 3 - 10 septembrie), fiind astfel performerul emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), clasandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor in perioada avuta in vedere.

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

Jack Ma, cofondatorul celui mai mare retailer online din China, a demisionat la implinirea varstei de 55 de ani

Jack Ma, carismaticul cofondator al Alibaba Group Holding Ltd, cel mai mare retailer online din China, a demisionat din functia de presedinte marti, in ziua in care a implinit 55 de ani, intr-un moment in care industria sa este afectata de razboiul.

iPhone 11 schimba toate preturile: cel mai scump si cel mai ieftin iPhone

IPhone 11 Pro a ramas, cel putin in Statele Unite ale Americii, la acelasi nivel cu telefoanele din 2018. Dar in Europa lucrurile nu stau deloc asa. Totodata, avem un nou cel mai ieftin.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

Eurostat: Romania, cel mai semnificativ declin din UE al productiei industriale, in iulie

Productia industriala a scazut cu 0,4% in zona euro si cu 0,1% in Uniunea Europeana, in iulie comparativ cu luna precedenta, Romania inregistrand cel mai semnificativ declin, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. in iulie, comparativ cu iunie, cele mai mari cresteri lunare ale productiei industriale au fost raportate in Croatia 4,9%), Portugalia 3,6%) si Danemarca 3,5%) iar cele mai semnificative scaderi in Romania minus 3,3%), Estonia minus 2,9%) si Letonia minus 2,1%).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )