Libnet.ro
UNICEF

06:46

Halep, ELIMINATA in turul trei al US Open

România Liberă România Liberă,
Halep, ELIMINATA in turul trei al US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost eliminata, vineri, in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Simona Halep a fost eliminata in turul trei la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost eliminata, vineri, in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de croata Mirjana Lucici-Baroni, 32 de ani, locul 121 WTA, informeaza.

Simona Halep eliminata la US Open de o jucatoare din calificari

Simona Halep a continuat traseul foarte slab pe hard din aceasta vara si a fost eliminata vineri seara la New York de Mirijana Lucic-Baroni 121 WTA) in doua seturi, 6-7 6-8), 2-6. Este cea mai mare surpriza a turneului de la US Open.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la US Open

Simona Halep, numarul 2 WTA, s-a calificat, miercuri seara, in turul trei la US Open, relateaza GSP. Romanca a reusit calificarea dupa ce a invins-o pe slovaca Jana Cepelova cu scorul de 6-2, 6-1, meciul durand.

Tenis: Monica Niculescu a ratat calificarea in turul trei la US Open

Monica Niculescu a ratat calificarea in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Romanca a fost invinsa in tuul doi cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, de sportiva ceha Barbora.

US OPEN Jana Cepelova - Simona Halep a invins-o pe Jana Cepelova intr-un blitz-krieg de 56 minute: 6-2, 6-1

Jucatoarea Simona Halep, a doua favorita la US Open, s-a calificat in turul trei al competitiei, dupa ce a trecut de slovaca Jana Cepelova, locul 65 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1. Halep a inceput slab primul set, Cepelova conducand cu 2-0, apoi romanca a revenit in forta castigand cu 6-2. In setul al doilea, dupa un set castigat de jucatoarea din Slovacia, Simona a fost de neoprit. Meciul s-a incheiat dupa 56 de minute.

Soc la US Open: Simona Halep a fost eliminata in turul trei dupa ce a pierdut cu 6-7 (6-8 in tie break),2-6, in fata Mijanei Lucic-Baroni

Este soc la US Open. Simona Halep, favorita numarul doi a turneului, a fost eliminata de numarul 121 mondial, Mirjana Lucic-Baroni. Croata s-a impus cu 7-6, 6-2, la finele unui meci nebun. Mirjana Lucic- Baroni o va intalni in optimi pe Sara Errani, din Italia.

Live Score: Simona Halep- Mirjana Lucic- Baroni, dupa ora 19.30, in turul trei la US Open

Simona Halep este la un meci distanta de egalarea performantei de anul trecut- calificarea in optimile turneului US Open, ultimul Mare Slem al anului. Adversara Simonei Halep va fi croata Mirjana Lucic-Baroni, numarul 121 mondial. Daca se califica in optima, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului Sara Erani- Venus Williams.

Halep, in turul 3 la US Open dupa doar 56 minute de joc. 6-2, 6-1 cu Cepelova!

Simona Halep, cap de serie numarul doi, joaca impotriva slovacei Jana Cepelova, in turul al doilea al turneului de Grand Slam de la US Open. Partida, al treilea meci de pe stadionul Louis Armstrong, va incepe in jurul orei 21. 30 ora Romaniei).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )