Libnet.ro
UNICEF

19:15

Simona Halep s-a calificat in turul trei la US Open

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in turul trei la US Open

Simona Halep, numarul 2 WTA, s-a calificat, miercuri seara, in turul trei la US Open, relateaza GSP. Romanca a reusit calificarea dupa ce a invins-o pe slovaca Jana Cepelova cu scorul de 6-2, 6-1, meciul durand. continuă pe B1

Victorie muncita, in trei seturi, pentru Simona Halep, in primul tur la US Open: Romanca se va duela in turul doi cu slovaca Cepelova

Simona Halep, locul doi mondial si a doua favorita, a invins-o pe Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, scor 6-7, 6-1, 6-2. Simona a avut parte.

Simona Halep, victorie categorica in turul 2 la US Open

Pentru Simona Halep meciul din turul 2 cu Jana Cepelova a semanat mai mult a antrenament cu public, desi nu foarte multi americani s-au inghesuit in tribunele arenei Louis Armstrong, a doua de la Flushing Meadows, pentru a o vedea la lucru pe a doua favorita de la US Open.

LIVE Simona Halep in primul tur la US Open (Luni, ora 18:00)

Simona Halep debuteaza la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, luni cu incepere de la ora 18:00. Meciul favoritei numarul 2 cu americanca Danielle Rose Collins este programat in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe.

Simona Halep, inainte de debutul turneului US Open: Am incredere in mine si sper ca voi juca un tenis de calitate

Romanca Simona Halep a vorbit despre forma sa actuala, inainte de startul turneuluiUS Open, spunand ca isi doreste sa ajunga cel putin pana in sferturile de finala ale acestui ultim Grand Slam al.

Victorie muncita pentru Simona Halep in primul tur la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie nr. 2, a avut nevoie, luni, de un set decisiv pentru a o invinge, cu scorul de 6-7 2), 6-1, 6-2, pe jucatoarea americana Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553 in 2012, in.

Simona Halep s-a acomodat la US Open: Am incredere ca voi juca un tenis de calitate

Niciodata pana la Simona Halep o jucatoare din Romania nu a mai inceput un turneu de Mare Slem in pozitia celei de-a doua favorite la castigarea competitiei.

US OPEN Jana Cepelova - Simona Halep a invins-o pe Jana Cepelova intr-un blitz-krieg de 56 minute: 6-2, 6-1

Jucatoarea Simona Halep, a doua favorita la US Open, s-a calificat in turul trei al competitiei, dupa ce a trecut de slovaca Jana Cepelova, locul 65 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1. Halep a inceput slab primul set, Cepelova conducand cu 2-0, apoi romanca a revenit in forta castigand cu 6-2. In setul al doilea, dupa un set castigat de jucatoarea din Slovacia, Simona a fost de neoprit. Meciul s-a incheiat dupa 56 de minute.

Simona Halep a invins-o pe Jana Cepelova si s-a calificat in turul 3 la US Open

Simona Halep si-a confirmat statutul de a doua favorita la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, si s-a calificat in turul 3, dupa o victorie convingatoare obtinuta in fata slovacei Jana Cepelova in.

Simona Halep trece cu emotii de primul tur US Open

A doua favorita Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi la US Open dupa un meci de aproape doua ore cu Danielle Rose Collins din Statele Unite, o jucatoare care si-a vandut scump pielea si chiar a reusit sa-i ia un set jucatoarei noastre.

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv in primul meci la US Open

A doua favorita Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi la US Open dupa un meci de aproape doua ore cu Danielle Rose Collins din Statele Unite, o jucatoare care si-a vandut scump pielea si chiar a reusit sa-i ia un set jucatoarei noastre.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )