Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Washington

B1 B1,
Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Washington

Simona Halep, numarul 2 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Washington, dupa ce a trecut de Mariana Duque-Marino cu 3-6, 6-4, 6-2, informeaza Agerpres. Halep a invins-o pe. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Washington

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a.

WTA Washington: Simona Halep vs Mariana Duque-Marino se va disputa de la ora 20.50

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, o va infrunta, joi, de la ora 20. 50, pe jucatoarea columbiana Mariana Duque-Marino, locul 115 WTA, in a doua mansa a turneului WTA de la Washington.

Halep la Washington: Simona, primele declaratii dupa victoria din primul tur. Ce a nemultumit-o in meciul cu Stephens

Simona Halep 2 WTA) si-a respectat statutul de favorita numarul 1 la Washington si, avand in vedere numele adversarei din turul II, ar trebui sa obtina inca o calificare confortabila.

Halep la Washington: Simona joaca, diseara, cu cosmarul romancelor. Adversara ei n-a avut bani de racheta

Simona Halep 2 WTA) va juca, diseara ora 20. 50, Digi Sport), in turul II de la Washington, urmand sa o intalneasca pe Mariana Duque-Marino Columbia, 115 WTA), o jucatoare care a castigat ultimele trei meciuri cu sportive din Romania.

Halep la Washington: Simona si-a scos adversara din sarite si e in turul II cu o victorie solida. Se stie cu cine va juca

Simona Halep 2 WTA) a avut un prim set mai dificil, insa in al doilea si-a aratat clasa superioara si a inceput cu dreptul sezonul de hard in America.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )