Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Washington

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Washington

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a. continuă pe Antena3

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE de la Washington. ONLINE VIDEO STREAM

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE de la Washington. Organizatorii de laWashingtonau anuntat ora de incepere a partidei dintreSimona HalepsiSloane.

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului WTA de la Washington

Ucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Washington

Simona Halep, numarul 2 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Washington, dupa ce a trecut de Mariana Duque-Marino cu 3-6, 6-4, 6-2, informeaza Agerpres. Halep a invins-o pe.

Asa am trait Simona Halep cu Sloane Stephens in primul tur la Washington

Simona Halep a revenit in circuitul WTA la turneul de la Washington, unde jucatoarea din Romania face figura de principala favorita. Meciul cu Sloane Stephens din primul tur a fost live text in aceasta pagina.

Simona Halep a ramas fara iubit! Un apropiat al sportivei face dezvaluiri socante

Simona Halep joaca in aceste zile la Washington, SUA. Constanteanca lupta pentru pozitia de numar 1 in ierarhia feminina si inca viseaza la primul ei titlu de Mare Slem. Pana.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Washington, dupa o victorie in trei seturi cu Duque-Marino

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe columbianca Mariana Duque-Marino din Columbia, locul 115 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la Washington, potrivit news. ro. In faza urmatoare, Halep va evolua cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 58 WTA si cap de serie numarul 7.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Washington

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

Simona Halep, victorie fara emotii in primul meci al turneului de la Washington: Cine este urmatoarea adversara a romancei

Simona Halep 2 WTA) a invins-o pe Sloane Stephens 957 WTA) in primul tur al turneului WTA de la Washington, informeaza gsp. ro. Romanca a trecut de tenismena din SUA cu scorul de 7-63),.

WTA Washington: Simona Halep vs Mariana Duque-Marino se va disputa de la ora 20.50

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, o va infrunta, joi, de la ora 20. 50, pe jucatoarea columbiana Mariana Duque-Marino, locul 115 WTA, in a doua mansa a turneului WTA de la Washington.

Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in primul tur la Washington

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, a invins-o, ieri, cu scorul de 7-6 3), 6-0, pe americanca Sloane Stephens, locul 957 WTA, calificandu-se in turul al doilea al turneului de categorie WTA de la Washington.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )