Libnet.ro
UNICEF

21:30

Halep la Washington: Simona, primele declaratii dupa victoria din primul tur. Ce a nemultumit-o in meciul cu Stephens

Adevărul Adevărul,
Halep la Washington: Simona, primele declaratii dupa victoria din primul tur. Ce a nemultumit-o in meciul cu Stephens

Simona Halep 2 WTA) si-a respectat statutul de favorita numarul 1 la Washington si, avand in vedere numele adversarei din turul II, ar trebui sa obtina inca o calificare confortabila. continuă pe Adevărul

Halep la Washington: Simona si-a scos adversara din sarite si e in turul II cu o victorie solida. Se stie cu cine va juca

Simona Halep 2 WTA) a avut un prim set mai dificil, insa in al doilea si-a aratat clasa superioara si a inceput cu dreptul sezonul de hard in America.

Primele declaratii ale romancelor salvate din Gaza: Nimeni nu se duce in iad pe propriile picioare (VIDEO)

Cele trei fete din Gaza care au fost salvate de autoritatile romane de tatal violent au oferit prima reactie dupa ce au ajuns in Romania, la mama lor. Ele cauta sa isi refaca viata.

Decizia luata de Cristian Pomohaci, dupa excluderea din preotie

Cristian Pomohaci nu a contestat deocamdata excluderea sa din preotie, au precizat luni, pentru AGERPRES, surse din cadrul Mitropoliei Ardealului. Fostul preot are timp 15 zile sa atace, la mitropolit,.

Vladimir Putin a gratiat doua femei condamnate pentru tradare dupa razboiul din Georgia

Presedintele rus Vladimir Putin a gratiat sambata doua femei care fusesera condamnate la inchisoare pentru ca trimisesera SMS-uri unor cunostinte de Georgia despre miscarile echipamentelor militare rusesti inainte de razboiul din 2008, transmite Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )