Libnet.ro
UNICEF

22:45

Halep si Tecau vor juca dublu mixt la un Grand Slam

Online Sport Online Sport,
Halep si Tecau vor juca dublu mixt la un Grand Slam

Horia Tecau a dezvaluit ca Simona Halep i-a promis sa evolueze impreuna in 2015 in proba de dublu mixt a unui turneu de Mare Slem. continuă pe Online Sport

Simona Halep: Sa castig un turneu de Grand Slam m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, la Constanta, ca o victorie la un turneu de Grand Slam i-ar aduce o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA, transmite Mediafax. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep si-a anuntat obiectivul pentru 2015: Sa castig un turneu de Grand Slam m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, la Constanta, ca o victorie la un turneu de Grand Slam i-ar aduce o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA. 2015 va fi un an.

Simona Halep: O victorie intr-un Grand Slam ar fi o satisfactie mai mare decat primul loc in WTA

O victorie la un turneu de Grand Slam ar reprezenta o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA, a declarat jucatoarea de tenis Simona Halep, transmite corespondentul Mediafax .

Copiii vor juca tenis cu Halep si Tecau

Copiii care iubesc tenisul vor putea schimba cateva mingi cu Simona Halep si Horia Tecau. Cei doi campioni vor servi pentru viitorul tenisului romanesc in cadrul evenimentului Kids Day, care se va desfasura sambata, 6 decembrie, intre orele 11. 00 si 15. 00, la Tenis Club IDU din Mamaia. Copiii au nevoie de cadouri. Sa joc tenis cu ei este felul meu de a-i bucura.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )