Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep vorbeste despre succesul din Fed Cup. Are drum deschis la Doha, fara Serena si Azarenka

Online Sport Online Sport,
Halep vorbeste despre succesul din Fed Cup. Are drum deschis la Doha, fara Serena si Azarenka

Simona Halep a vorbit duminica seara despre succesul din Fed Cup si despre turneul multimilionar care incepe luni la Doha si la care participa si ea, alaturi de colegele de echipa. continuă pe Online Sport

Simona Halep explica esecul din Fed Cup contra unei jucatoare maghiare anonime: Nu sunt un robot!

Contra locului pe care il ocupa in ierarhia WTA, Simona Halep a fost veriga slaba a Romaniei in partida cu Ungaria din Fed Cup. Romanca a gasit cauzele infrangerii cu maghiara Timea Babos si are incredere ca in meciurile viitoare, cu Letonia si Marea Britanie, va evolua la alti parametri.

Fed Cup: Tenisul romanesc in fata unei sanse istorice, cu Halep si Cirstea la fileu.

Fed Cup, sau altfel spus Mondialul de tenis feminin, a inceput deja cu o victorie importanta a Romaniei in fata Ungariei, 2-1, in urma celor trei meciuri disputate. Urmatoarele doua runde, cea de azi, ora 17. 00, cu Marea Britanie si cea de sambata, cu Letonia, ii pot oferi Romaniei sansa de a iesi din conul de umbra in care a intrat si de a evolua in cel de-al doilea esalon la nivel mondial. Inca mai avem de jucat pana cand vom ajunge in Grupa Mondiala, acolo unde se bat cele mai bune opt .

Tenis: Romania a invins Ucraina si va juca play-off pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup.

Echipa feminina de tenis a Romaniei a invins formatia Ucrainei cu scorul de 2-0, duminica, la Budapesta, intr-un meci de baraj din Grupa 1 valorica a zonei Europa-Africa a competitiei Fed Cup si s-a calificat in play-off-ul pentru Grupa Mondiala II, programat in aprilie, conform Agerpres. Simona Halep numarul zece mondial) a invins-o pe Elina Svitolina 39 WTA) cu 6-3, 7-5 in al doilea meci de simplu, dupa ce romanca a fost condusa cu 5-3 si a salvat cateva mingi de set. Halep a reusit apoi .

Romania se califica dupa 9 ani in barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup

Romania a obtinut duminica seara calificarea in barajul Grupei Mondiale II a Fed Cup, dupa noua ani de zile. Meciul va avea loc in aprilie. Simona Halep, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Begu au trecut in aceasta saptamana, pe rand, de Ungaria, Marea Britanie, Letonia, iar duminica de Ucraina pentru a reusi aceasta performanta.

Tenis: Romania - Marea Britanie 2-1, in Fed Cup

Echipa feminina de tenis a Romaniei a invins Marea Britanie cu scorul de 2-1, vineri seara, la Budapesta, in Grupa I valorica a Zonei Europa-Africa a competitiei Fed Cup. Soarta confruntarii a fost decisa de perechea Irina Begu / Monica Niculescu, care s-a impus cu 6-0, 6-2 in meciul de dublu cu Jocelyn Rae/Heather Watson, noteaza Agerpres.

Ruxandra Dragomir, reprezentant VIP la Fed Cup

Jucatoarea de tenis cu cele mai multe meciuri castigate pentru Romania in Fed Cup 30 de victori si 17 infrangeri), Ruxandra Dragomir, este reprezentat VIP la competitie.

Tenis. Romania a invins Letonia cu 3-0, in Fed Cup

Echipa feminina de tenis a Romaniei a invins formatia Letoniei cu scorul de 3-0, sambata, la Budapesta, in Grupa I valorica a Zonei Europa-Africa a competitiei Fed Cup, informeaza Agerpres. in primul meci de.

Sorana Carstea aduce Romaniei primul punct la FED Cup

In urma cu doar cateva momente, Sorana Carstea a adus primul punct Romaniei la FED Cup, targovisteanca impunandu-se, in mai putin de o ora, in fata numarului 253 mondial.

Sorana Cirstea aduce Romaniei primul punct la FED Cup

In urma cu doar cateva momente, Sorana Cirstea a adus primul punct Romaniei la FED Cup, targovisteanca impunandu-se, in mai putin de o ora, in fata numarului 253 mondial.

Ministrul rus de Externe si omologul american au discutat la telefon despre situatia din Siria

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a discutat sambata, prin telefon, cu secretarul american de Stat John Kerry despre situatia din Siria, in contextul reluarii, la 10 februarie, a negocierilor intre regimul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )