Libnet.ro
UNICEF

22:16

Hans Klemm: Nu stiu de o vizita a lui Donald Trump in Romania in aceasta luna

Antena3 Antena3,
Hans Klemm: Nu stiu de o vizita a lui Donald Trump in Romania in aceasta luna

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat marti ca nu a primit informatii potrivit carora presedintele SUA, Donald Trump, ar avea programata, luna aceasta, o vizita la Bucuresti, afirmand ca es. continuă pe Antena3

Hans Klemm, despre achizitia de rachete Patriot: Speram la o intelegere pana la sfarsitul anului

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat marti ca spera ca pana la sfarsitul anului SUA si Romania sa ajunga la intelegere privind achizitionarea de rachete Patriot. Speram ca pana la sfarsitul anului 2017 sa ajungem la o intelegere in privinta achizitiei de rachete Patriot de catre Romania. Este o veste buna, a declarat marti Hans Klemm.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, anunt despre achizitionarea rachetelor Patriot: Speram ca pana la sfarsitul anului sa ajungem la o intelegere

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a anuntat marti ca spera ca Statele Unite si Romania sa se puna de acord in ceea ce priveste achizitionarea de rachete Patriot. Mai multi oficiali ai.

Ambasadorul Hans Klemm, despre achizitia rachetelor Patriot: Speram ca pana la sfarsitul anului sa ajungem la o intelegere

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat ca spera ca pana la sfarsitul lui 2017, SUA si Romania sa ajunga la o intelegere pentru achizitionarea rachetelor Patriot, arata Agerpres.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, despre achizitia de rachete Patriot: Speram la o intelegere pana la sfarsitul anului

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat marti ca spera ca pana la sfarsitul anului SUA si Romania sa ajunga la intelegere privind achizitionarea de rachete Patriot, informeaza News. ro. Oficiali ai Armatei au anuntat in urma cu doua saptamani ca vor sa achitioneze un sistem de aparare anti-aeriana cu rachete Patriot, iar Ministrul Aparararii a declarat insa ca nu exista o decizie finala asupra sistemului Patriot si ca in cursa sunt mai multe posibile solutii.

GALERIE FOTO. 100 de zile cu Donald Trump. Presedintele american Donald Trump a sarbatorit cu un miting in Pennsylvania. Sustinatorii lui Hillary Clinton au adus steaguri ale Rusiei

Presedintele american Donald Trump a sarbatorit sambata primele 100 de zile de mandat, in prezenta sustinatorilor sai din Pennsylvania. El s-a laudat cu un bilant provizoriu foarte productiv si a anuntat mari, mari batalii pe viitor .

Donald Trump nu cunoaste istoria tarii pe care o conduce

Donald Trump este din nou in centrul atentiei, dupa ce a lansat o afirmatie din care reiese ca nu este un bun cunoscator al istoriei tarii pe care o conduce, potrivit The Guardian. Donald Trump l-a numit.

Analiza: Donald Trump a avut 470 de tweet-uri in primele 99 de zile de mandat. Cand a scris cele mai multe mesaje

Presedintele Donald Trump, a scris de 470 de ori de pe contul @realDonaldTrump Twitter, in primele 99 de zile la Casa Alba, potrivit unei analize ABC News. Jurnalistii au analizat continutul tweet-urilor, ocaziile in care Trump a scris cele mai multe astfel de mesaje, in ce perioada a zilei au fost trimise si daca au provenit de pe un dispozitiv iPhone sau Android.

Donald Trump si Rodrigo Duterte au avut o convorbire telefonica: Liderul american l-a invitat la Casa Alba pe presedintele filipinez

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe omologul sau filipinez, Rodrigo Duterte, la Casa Alba. Cei doi lideri au avut sambata o convorbire telefonica pe care Trump a catalogat-o drept foarte.

Donald Trump vrea relansarea procesului de pace intre Israel si Palestina

Presedintele american Donald Trump a cerut miercuri in cadrul unei intalniri la Casa Alba cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas, o coexistenta pasnica intre statul palestinian si cel.

Donald Trump si Vladimir Putin au vorbit despre Siria si despre amenintarile nord-coreene

Donald Trump si Vladimir Putin au vorbit la telefon despre conflictul sirian si despre posibilitatea de a se intalni pentru prima data la summitul liderilor G20, care va avea loc in iulie, la Hamburg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )