Libnet.ro
UNICEF

21:00

Donald Trump si Rodrigo Duterte au avut o convorbire telefonica: Liderul american l-a invitat la Casa Alba pe presedintele filipinez

B1 B1,
Donald Trump si Rodrigo Duterte au avut o convorbire telefonica: Liderul american l-a invitat la Casa Alba pe presedintele filipinez

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe omologul sau filipinez, Rodrigo Duterte, la Casa Alba. Cei doi lideri au avut sambata o convorbire telefonica pe care Trump a catalogat-o drept foarte. continuă pe B1

Trump a avut o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu Duterte si l-a invitat pe presedintele filipinez in SUA

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata noaptea o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA, citata de News. ro.

Dragnea: Cred ca Donald Trump va veni in Romania

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca, in opinia sa, presedintele SUA, Donald Trump, va veni in Romania, deoarece liderul de la Casa Alba este constient de faptul ca tara no.

Donald Trump l-a invitat pe presedintele filipinez Rodrigo Duterte la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA.

Donald Trump l-a invitat pe presedintele filipinez, Rodrigo Duterte, la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata noaptea o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA.

Donald Trump l-a invitat pe presedintele filipinez la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a purtat sambata noaptea o convorbire telefonica foarte prietenoasa cu omologul sau filipinez, invitandu-l pe Rodrigo Duterte la Casa Alba, transmite DPA.

Donald Trump, despre liderul de la Phenian: La o varsta foarte frageda, a fost capabil sa-si asume puterea. Evident, este un tip destul de istet

Presedin. tele american, Donald Trump, a reiterat, duminica, vointa de a indeparta amenintarea nucleara nord-coreeana .

Donald Trump se declara din nou pregatit sa indeparteze amenintarea nord-coreeana: E o situatie pe care nu o putem lasa sa se prelungeasca

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat din nou, duminica, disponibilitatea de a indeparta amenintarea nucleara a Coreei de Nord, el calificandu-l pe liderul de la Phenian, Kim Jong Un, drept un tip siret, potrivit AFP.

VIDEO Donald Trump, luat in deradere la 100 de zile de mandat intr-un promo pentru serialul Familia Simpson

Producatorii celebrului serial de desene animate Familia Simpsons l-au criticat dur pe Donald Trump intr-un videoclip dedicat implinirii a 100 de zile de la preluarea mandatului. in acest clip, devenit viral, personajul animat care-l intruchipeaza pe liderul Casei Albe se lauda ca si-a marit numarul de abonati pe Twitter si ca si-a redus handicapul la golf, relateaza AFP, preluata de Le Point.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa lansarea rachetei nord-coreene: Rau!

Donald Trump a reactionat printr-un mesaj pe Twitter la scurt timp dupa ce Coreea de Nord a lansat o racheta balistica, dar care nu a parasit teritoriul nord-coreean: Coreea de Nord a aratat lipsa de respect fata de dorintele Chinei si fata de foarte respectatul sau presedinte cand a lansat azi o racheta, desi fara succes. Rau!, a scris liderul de la Casa Alba pe contul sau de Twitter.

Donald Trump, la 100 de zile de la alegeri: Cel mai nepopular presedinte pe care SUA l-a avut

Donald Trump aniverseaza 100 de zile de la preluarea mandatului cu un record negativ. El este vazut ca fiind cel mai putin popular presedinte american din istoria recenta dupa acest interval de timp. 44% dintre americani aproba actiunile lui Trump, in timp ce 54% le dezaproba, potrivit unui sondaj citat de Fox News.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )