Libnet.ro
UNICEF

15:15

Haos in mai multe centre comerciale din Statele Unite: Mai multe persoane au fost arestate in urma unor incaierari violente in mall-uri din 15 orase (VIDEO)

B1 B1,
Haos in mai multe centre comerciale din Statele Unite: Mai multe persoane au fost arestate in urma unor incaierari violente in mall-uri din 15 orase (VIDEO)

Violente fara precedent in centrele comerciale din Statele Unite. Mai multe persoane au fost arestate dupa ce s-au incaierat in mall-uri din 15 orase americane. Zeci de oameni au fost raniti. continuă pe B1

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan acuza Statele Unite ca ofera sustinere gruparii Stat Islamic si separatistilor kurzi

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat, marti, coalitia internationala coordonata de Statele Unite ca ar oferi sustinere organizatiei teroriste Stat Islamic si grupurilor separatiste kurde, potrivit presei din Turcia.

Prima femeie pilot a Afganistanului cere azil in Statele Unite si isi pune pe jar tara

Prima si singura femeie pilot a Afganistanului a refuzat sa se intoarca acasa dupa un curs de perfectionare de 18 luni in Statele Unite si a solicitat azil peste Atlantic, fapt ce a starnit o reactie dura in tara sa.

Relatii tensionate intre China si Statele Unite. Ministrul chinez al Apararii a trimis un portavion in Oceanul Pacific

Ministerul chinez al Apararii a anuntat, duminica, trimiterea unui portavion in Oceanul Pacific, pentru exercitii militare, pe fondul recentelor dispute cu Statele Unite din cauza Taiwanului.

Locuri de munca in strainatate. 1.189 de slujbe prin reteaua EURES, unde sunt cele mai multe posturi libere

Peste 1. 100 locuri de munca vacante sunt puse la dispozitia somerilor romani in 16 state europene, cele mai multe slujbe fiind oferite de angajatorii din Portugalia si Italia.

PRABUSIREA avionului rus starneste mai multe CONTROVERSE. Teoria CONSPIRATIEI, alimentata de DESCOPERIREA echipelor de interventie (VIDEO)

Prabusirea in Marea Neagra a avionului Tupolev 154, la bordul caruia se afla Corul Armatei Rosii a deschis mai multe controverse. O intreaga teorie a conspiratiei a luat deja nastere dupa ce.

Majoritatea PSD- ALDE din Consiliul General al Bucurestiului a aprobat mai multe proiecte imobiliare controversate, ce au fost respinse in trecut (FOTO)

In ultima sedinta din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, au fost aprobate mai multe proiecte imobiliare ce vor produce efecte pentru felul in care arata orasul. Majoritatea formata din.

Constanta: Un tanar a vrut sa fure mai multe parfumuri dintr-un magazin, dar a fost prins imediat

Un tanar din Constanta a vrut sa-si faca un cadou scump de Craciun prin metode ilegale. Acesta si-a indesat in buzunare mai multe parfumuri dintr-un magazin, in speranta ca nu va fi.

Care este cea mai scumpa insula privata din lume: A fost cumparata cu 600 de milioane de dolari!

Fiind detinuta de CEO-ul grupului international Oracle, Larry Ellison, insula Lanai este cea mai scumpa insula privata din intreaga lume. Lanai este situata in arhipelagul hawaiian, a sasea.

Topul celor mai importante evenimente care au marcat pietele de birouri si centre comerciale in 2016

Piata birourilor si cea a centrelor comerciale au trecut prin schimbari importante pe parcursul anului 2016, fiind marcata de o serie de evenimente care au schimbat climatul sectorului imobiliar din acest an. Care au fost cele mai importante schimbari.

O puternica furtuna de zapada a lovit mai multe state din SUA. Traficul se desfasoara anevoios dupa ce mai multe portiuni din autostrazi au fost blocate din cauza conditiilor meteo nefavorabile

In statele Dakota de Nord, Dakota de Sud, Nebraska si la vest de Iowa, traficul se desfasoara anevoios din cauza unei furtuni de zapada care a lovit aceasta parte a teritoriului Statelor Unite ale Americii.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )