Libnet.ro
UNICEF

01:05

Majoritatea PSD- ALDE din Consiliul General al Bucurestiului a aprobat mai multe proiecte imobiliare controversate, ce au fost respinse in trecut (FOTO)

B1 B1,
Majoritatea PSD- ALDE din Consiliul General al Bucurestiului a aprobat mai multe proiecte imobiliare controversate, ce au fost respinse in trecut (FOTO)

In ultima sedinta din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, au fost aprobate mai multe proiecte imobiliare ce vor produce efecte pentru felul in care arata orasul. Majoritatea formata din. continuă pe B1

FOTOGALERIE Proiecte imobiliare care vor schimba fata Bucurestiului: Majoritatea PSD- ALDE din Consiliul general a aprobat mai multe proiecte controversate, respinse pana acum

La ultima sedinta inainte de Craciun, majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti a pus pe ordinea de zi suplimentara si a aprobat mai multe proiecte controversate de urbansim, contestate de unele ONG-uri.

Majoritatea PSD a incalcat legea din prima zi. Doi incompatibili au fost validati ca deputati

Doi deputati Steluta Cataniciu si Ioan Sorin Roman au fost validati de majoritatea PSD cu toate ca au fost declarati incompatibili.

CULISELE iNTELEGERII pentru noul Guvern: Acordul PSD-ALDE-UDMR are prevederi referitoare inclusiv la folosirea LIMBII MATERNE a MINORITATILOR

Au aparut in presa primele prevederi ale acordului de colaborare semnat intre coalitia ALDE-PSD si UDMR, noteaza stiripesurse. ro. Printre acestea se numara: descentralizarea serviciilor publice,.

Presa internationala despre propunerea PSD-ALDE de premier: Teoretic, Romania ar putea fi condusa de prima femeie prim-ministru. Practic, seful va fi Dragnea

Presa internationala comenteaza propunerea de premier avansata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa cum noteaza B1 TV. Jurnalistii anunta ca, in premiera, Romania ar putea avea un.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )