Libnet.ro
UNICEF

12:00

Judecata dosarului cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei se amana

Antena3 Antena3,
Judecata dosarului cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei se amana

Judecata dosarului cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei se amana. Magistratii Tribunalului Prahova au descoperit mai multe nereguli in rechizitoriul procurorilor si au retrimis dosarul Lukoil Parchetului. continuă pe Antena3

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

Central, cel mai mare cinema din Braila, s-a transformat intr-o imensa camera frigorifica. Iarna nu se mai fac proiectii fiindca sala nu poate fi incalzita

Cel mai mare cinematograf din municipiul Braila, Central, mai functioneaza doar de primavara pana toamna. in sezonul rece, dupa ce temperaturile scad pana la limita inghetului, nu se mai pot face proiectii, deoarece sala nu poate fi incalzita. Situatia dureaza de cativa ani si nu prea se intrevede o solutie care sa schimbe radical lucrurile.

Toyota isi mentine titlul de cel mai mare producator auto, depasind Volkswagen

Toyota estimeaza ca a vandut anul trecut 10,125 milioane de vehicule, compania nipona fiind in grafic pentru a-si pastra titlul de cel mai mare producator auto din lume in 2015, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat vineri scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,931 milioane de unitati, transmit AP si Reuters, citate de Agerpres.

Actiunile asiatice au scazut la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Actiunile marilor companii asiatice au scazut luni la cel mai redus nivel din peste patru ani, pe fondul temerilor legate de capacitatea administratiei de la Beijing de a administra economia chineza, a doua ca marime din lume, transmite Reuters,.

Luis Enrique, cel mai bun antrenor din 2015

Cel mai bun antrenor al anului 2015 a fost ales spaniolul Luis Enrique, cel care a obtinut nu mai putin de patru trofee cu FC Barcelona.

Bursele din tarile emergente, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Bursele de pe pietele emergente au ajuns, luni, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, iar monedele au inregistrat o noua depreciere, pentru a saptea zi consecutiv- .

Record mondial la loterie. Este cel mai mare premiu din istoria extragerii

Anunt surpriza de la Kaufland. Recordul atins de cel mai mare retailer

Lantul german de hipermarketuri cu preturi mici Kaufland a ajuns la finalul anului trecut la afaceri de 2 mld. euro la o retea de 107 magazine, potrivit estimarilor ZF, dupa un decembrie foarte bun ca urmare a.

Bursele din Europa si Asia, neinfluentate de cel mai recent declin din China

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au redresat ieri, investitorii considerand ca reactiile anterioare la evolutiile din China au fost exagerate.

Politia Romana a montat un nou sistem de radare pe cel mai aglomerat drum din tara. Noile camere nu pot fi pacalite

Politia Romana a montat un nou sistem de camere radar pe DN1 prin care se vor putea urmari si calcula viteza de deplasare pe intregul sector de drum acoperit de acestea. - See more at: .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )