Libnet.ro
UNICEF

01:06

HARTA INTERACTIVA Coronavirus in Romania: Situatia la zi din fiecare judet

Hotnews Hotnews,
 HARTA INTERACTIVA Coronavirus in Romania: Situatia la zi din fiecare judet

Aproape 14. 500 de cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, in timp ce statisticile contorizeaza mai bine de 860 de decese de pacienti cu COVID-19. Suceava este in continuare cel mai mare focar din tara, cu peste 3. 100 de cazuri confirmate si peste 150 de decese cu COVID-19, dar cu o evolutie in scadere in ultimele zile. O plafonare a numarului de cazuri o regasim si in Bucuresti, cu peste 1. 400 de cazuri si aproape 60 de decese confirmate, al doilea cel mai fierbinte punct de pe harta. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva, mai multe date statistice si grafice cu ultimele informatii oficiale. continuă pe Hotnews

HARTA INTERACTIVA Cazurile de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi a infectarilor, deceselor si vindecarilor

Romania a trecut de pragul de 13. 000 de cazuri confirmate de coronavirus si de pragul de 800 de decese. Cel mai mare focar din tara este in continuare Suceava, cu aproape 2. 900 de cazuri confirmate, cu aproape 150 de decese cu COVID-19 si cu municipiul resedinta de judet si comunele din jur in carantina totala. Pe locul doi, la distanta, Bucurestiul cu peste 1. 300 de cazuri si peste 50 de decese confirmate. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva, mai multe date statistice si grafice cu ultimele informatii oficiale.

HARTA INTERACTIVA Cazurile de coronavirus din fiecare judet Situatia la zi a infectarilor, deceselor si vindecarilor

Peste 13. 500 de cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, in timp ce statisticile contorizeaza mai bine de 800 de decese de pacienti cu COVID-19. Suceava este in continuare cel mai mare focar din tara, cu peste 2. 900 de cazuri confirmate si peste 150 de decese cu COVID-19, dar cu o evolutie in scadere in ultimele zile. O plafonare a numarului de cazuri o regasim si in Bucuresti, cu peste 1. 300 de cazuri si peste 50 de decese confirmate, al doilea cel mai fierbinte punct de pe harta. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva, mai multe date statistice si grafice cu ultimele informatii oficiale.

INTERACTIV Informatii coronavirus in Romania zi cu zi Grafice cu infectari, decese, pacienti ATI, teste efectuate, apeluri 112, fugiti din izolare sau carantina PLUS: Situatia pe judete

In 6 mai in Romania era consemnata o scadere de aproape 17% de noi cazuri de coronavirus fata de ziua anterioara, dar si o crestere a deceselor noi, in timp ce numarul celor internati pe paturile de terapie intensiva, infectati cu COVID-19, a ramas constant. Vezi intr-o platforma nou dezvoltata mai multe tipuri de informatii si grafice cu situatia pandemiei de coronavirus in Romania: infectari, decese, vindecari, internati ATI, teste, apeluri 112, fugiti din izolare sau carantina, amenzi si dosare penale - toate pe grafic, zi cu zi, sau cu diferenta comparativa fata de ziua anterioara. in plus, vezi si situatia din fiecare judet.

Coronavirus in Romania: Peste 13.000 de cazuri de COVID-19 si 818 decese Singurul judet din tara unde sunt testate si persoanele aflate in carantina

In Romania sunt 13. 512 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, potrivit ultimei raportari de luni. Numarul de decese a ajuns la 818. 25 Alte 15 decese raportate. Bilantul a ajuns la 818 Sase dintre pacienti erau din Suceava17. 38 Un bebelus a fost depistat cu COVID-19 dupa ce a fost plimbat dintr-o camera in alta intr-un centru de carantina16. 58 Care este singurul judet din Romania in care persoanele aflate in carantina sunt testate pentru coronavirus13. 00 Numarul imbolnavirilor a ajuns la 13. 512 Pacienti vindecati: 5.

Vanzarile de masini Dacia, in cadere libera: situatia din Europa, terifianta pentru uzina de la Mioveni

Din cauza starii de urgenta, numarul de masini achizitionate a scazut brusc in ultimele luni, in fiecare colt al mapamondului. Putine branduri au suferit insa atat de mult precum Dacia,.

Coronavirus Romania: Un bebelus a fost depistat cu COVID-19 dupa ce a fost plimbat dintr-o camera in alta intr-un centru de carantina

Un bebelus a fost depistat cu Covid-19, dupa ce 11 persoane, care se aflau intr-un centru de carantina din Buzau, nu au respectat masurile impuse si au purtat nou-nascutul dintr-o camera in alta, anunta luni Ministerul Public.

Ipoteza socanta. Coronavirusul a ajuns in Romania inca din 2019

Este foarte posibil ca primele infectii cu coronavirus sa fi aparut in Romania inca de anul trecut.

INDUSTRIA NATIONALA DE APARARE IN SUFERINTA Armata - masti fabricate in Romania, armament din import

Programul de inzestrare a Armatei ocoleste industria nationala de aparare sustine senatorul Adrian Tutuianu, vicepresedinte al Pro Romania, fost ministru al Apararii Nationale. Desi statul achizitioneaza armament si tehnica militara, industria de aparare din Romania nu are nicio comanda in acest an din partea Ministerului Apararii Nationale sau din partea Guvernului, a aratat Tutuianu in cadul unei conferinte de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )