Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vanzarile de masini Dacia, in cadere libera: situatia din Europa, terifianta pentru uzina de la Mioveni

Playtech Playtech,
Vanzarile de masini Dacia, in cadere libera: situatia din Europa, terifianta pentru uzina de la Mioveni

Din cauza starii de urgenta, numarul de masini achizitionate a scazut brusc in ultimele luni, in fiecare colt al mapamondului. Putine branduri au suferit insa atat de mult precum Dacia,. continuă pe Playtech

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa cu mai mult de 30.000 de decese provocate de COVID-19

Marea Britanie a devenit prima tara din Europa care a inregistrat mai mult de 30,000 de morti din cauza noului coronavirus. Potrivit worldometers. info, miercuri, au fost testati pozitiv cu COVID-19 inca 6,111.

CORONAVIRUS Rusia devine a cincea tara cea mai afectata din Europa

Rusia a devenit miercuri a cincea cea mai afectata tara din Europa de coronavirus dupa ce a inregistrat peste 10. 000 de cazuri noi pentru a patra zi consecutiv.

Prima tara din Europa care deschide mall-urile: cum se va desfasura activitatea in centrele comerciale

Inchiderea mall-urilor a dus la un numar masiv de oameni aflati in somaj si mai multe tari se gandesc cum isi vor putea relua activitatea centrele comerciale. Prima tara din Europa care.

Kovesi: Hotararea CEDO consolideaza statutul tuturor magistratilor din Europa Sper sa reprezinte o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani

Laura Codruta Kovesi sustine ca hotararea CEDO, care i-a dat castig de cauza in procesul privind revocarea sa de la sefia DNA, consolideaza statutul tuturor magistratilor din Europa si reprezinta o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani.

COVID-19 Sprijinul acordat de Banca Mondiala tarilor din Europa si Asia Centrala depaseste suma de 1,4 miliarde USD

Anna Bjerde, de nationalitate suedeza, a devenit noul Vicepresedinte al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala la data de 1 mai 2020. in aceasta functie, doamna Bjerde va conduce activitatea strategica, analitica, operationala si de cercetare a Bancii Mondiale in aceasta regiune, conform unui comunicat remis redactiei noastre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )