Libnet.ro
UNICEF

08:45

Harta de risc rutier a judetului Arges. Care sunt drumurile si localitatile cu cea mai neagra statistica

Adevărul Adevărul,
Harta de risc rutier a judetului Arges. Care sunt drumurile si localitatile cu cea mai neagra statistica

Un grup de lucru format din specialisti ai Politiei Rutiere, Politiei Locale si Serviciului de Permise si inmatriculari a realizat, sub coordonarea Institutiei Prefectului Arges, o strategie de crestere a sigurantei rutiere. Primul lucru realizat in cadrul acestui grup l-a reprezentat intocmirea hartilor de risc care cuprind zonele cu cea mai mare frecventa a accidentelor rutiere. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii reziliaza contractul cu Polisano pentru vaccinul hexavalent, cu care sunt imunizati bebelusii (VIDEO)

Ministerul Sanatatii reziliaza contractul cu Polisano pentru vaccinul hexavalent, cu care sunt imunizati bebelusii. 000 de doze intentioneaza sa cumpere de urgenta autoritatile, direct de la.

Taxify, varul de la tara al Uber si varul de la oras al taximetriei. Care sunt avantajele si dezavantajele noului serviciu de transport

Un nou serviciu de transport in comun a aparut in Romania, iar acela este Taxify. in conditiile in care taxiul deja nu mai este singura optiune pentru cei care vor sa se deplaseze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )