Libnet.ro
UNICEF

21:00

HCM Baia Mare Buducnost, scor 24-29, in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin. HCM, in prag de desfiintare

Adevărul Adevărul,
HCM Baia Mare Buducnost, scor 24-29, in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin. HCM, in prag de desfiintare

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin HCM Baia Mare a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, de detinatoarea Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica, cu scorul de 29-24 17-10), in mansa tur din sferturile de finala ale competitiei. continuă pe Adevărul

Handbal, sferturile Ligii Campionilor: HCM Baia Mare Buducnost, ultimul meci mare inainte de desfiintare! Crisitna Neagu a refuzat o superoferta de la HCM

HANDBAL HCM Baia Mare va juca sambata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor cu Buducnost, echipa Cristinei Neagu. Clubul baimarean a ajuns in prag de colaps, la putin timp dupa ce ar fi dat oricat sa o transfere pe Neagu.

Handbal feminin. HCM Baia Mare, invinsa acasa de Buducnost, cu 29-24, in sferturile Ligii Campionilor

HCM Baia Mare a fost invinsa de echipa muntenegreana Buducnost Podgorica cu scorul de 29-24 17-10), sambata, in Sala Polivalenta Lascar Pana din Baia Mare, in prima.

HCM Baia Mare, invinsa acasa de Buducnost in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminim

HCM Baia Mare a fost invinsa de echipa muntenegreana Buducnost Podgorica cu scorul de 29-24 17-10), sambata, in Sala Polivalenta 'Lascar Pana' din Baia Mare, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, informeaza Agerpres.

HCM Baia Mare, infrangere in sferturile Ligii Campionilor

HCM Baia Mare a fost invinsa, sambata, de echipa muntenegreana Buducnost Podgorica, cu scorul de 29-24 17-10), in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

HCM Baia Mare a fost invinsa de Buducnost Podgorica in turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor

HCM Baia Mare a fost invinsa de Buducnost Podgorica pe teren propriu cu scorul de 24-29 in turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. HCM Baia Mare a fost invinsa chiar de echipa la care j.

Cristina Neagu, principala marcatoare pentru Buducnost la Baia Mare

Echipa HCM Baia Mare a pierdut, sambata, intalnirea cu Buducnost din prima mansa a sferturilor de finala din Liga Campionilor la handbal feminin, scor 24-29 10-17).

Dorel Muresan este noul viceprimar al municipiului Baia Mare

Consilierul local Dorel Muresan a devenit noul viceprimar al municipiului Baia Mare. Muresan a fost investit in functie dupa ce PSD a retras sprijinul politic pentru doua membre din Consiliul Local, Elena Carausan si Gabriela Hofer, ultima dintre ele fiind si viceprimar.

Linie permanenta de garda la stomatologie in cadrul Unitatii de Primiri-Urgente

Incepand de vineri, 1 aprilie 2016, ora 13. 00, in cadrul Unitatii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean Dr. Constantin Opris Baia Mare va functiona o linie permanenta de garda la stomatologie. in Baia Mare nu a mai existat permanenta la acest tip de servicii medicale de ani buni.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )