Libnet.ro
UNICEF

09:15

HCM Baia Mare se impune clar la CSM Ploiesti, scor 31-22

Adevărul Adevărul,
HCM Baia Mare se impune clar la CSM Ploiesti, scor 31-22

HCM Baia Mare s-a impus in deplasarea de la Poliesti, in fata echipei locale CSM, scor 31-22, reusind astfel prima victotie in deplasare din noul an. continuă pe Adevărul

HCM Baia Mare vrea prima victorie in deplasare din 2015

HCM Baia Mare vrea prima victorie din 2015 obtinuta in deplasare. Echipa din Baia Mare va juca in a doua partida oficiala din acest an la Ploiesti in compania echipei locale CSM.

Primul meci oficial din 2015, prima infrangere pentru Stiinta Explorari Baia Mare

Primul meci oficial din acest an a adus si prima infrangere pentru echipa de volei masculin Stiinta Explorari Baia Mare. Baimarenii au pierdut in fata celor de la Tomis Constanta, scor 3-1.

Directorul Teatrului Municipal Baia Mare condamnat la inchisoare

Directorul Teatrului Municipal Baia Mare, Claudiu Pintican a fost condamnat de catre Curtea de Apel Targu Mures la 8 luni de inchisoare. Totul dupa ce Pintican a fost acuzat de conducere a masinii in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Directorul Teatrului Municipal Baia Mare, condamnat de Curtea de Apel Tg. Mures la inchisoare

Directorul Teatrului Municipal Baia Mare, Claudiu Pintican, a fost condamnat de catre Curtea de Apel Targu Mures la opt luni de inchisoare. Asta, dupa ce Pintican a fost acuzat de conducere a masinii in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Fostul director al Aerogarii Baia Mare, acuzat ca si-a facut studiile din Austria pe banii aeroportului

Acuze grave venite din partea presedintelui CJ Maramures la adresa fostului director al Aeroportului Baia Mare. Acesta din urma este acuzat ca si-a facut studiile din banii aeroportului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )