Libnet.ro
UNICEF

11:45

LIVE Simona Halep-Heather Watson in optimi la Miami (17:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep-Heather Watson in optimi la Miami (17:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 17:00, meciul pe care Simona Halep il sustine contra britanicei Heather Watson in optimi la Miami. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep-Heather Watson in optimi la Miami (18:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 18:00, meciul pe care Simona Halep il sustine contra britanicei Heather Watson in optimi la Miami.

LIVETEXT Simona Halep - Heather Watson, in optimile turneului de la Miami

Simona Halep joaca de la ora 18. 00 impotriva lui Heather Watson, jucatoare din Marea Britanie clasata pe locul 69 in lume. Castigatoarea se califica in sferturile de finala de la Miami Open.

WTA Miami: Simona Halep vs Heather Watson 6-3, 6-4/ Calificare in sferturi, urmeaza un meci cu Timea Bacsinszky (20 WTA)

Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile turneului WTA de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Heather Watson locul 69 WTA). Cu toate ca nu a prins o zi fantastica, Simona a stiut cand si cum sa apese pe acceleratie, astfel incat britanica sa nu ii dea prea mari batai de cap. Partida a durat o ora si 29 de minute. Pentru un loc in semifinalele competitiei, Halep va lupta cu Timea Bacsinszky 20 WTA), sportiva din Elvetia invingand-o surprinzator pe Agnieszka Radwanska locul 2 WTA).

Simona Halep ajunge in sferturi la Miami Open. Adversara neasteptata in turul urmator

Jucatoarea Simona Halep continua seria de victorii la Miami Open si ajunge intre primele opt dupa o partida de o ora si jumatate cu Heather Watson din Marea Britanie, pe care a invins-o cu 6-3, 6-4. Invingatoarea acestui meci o intalneste in sferturi pe castigatoarea partidei Agnieszka Radwanska-Timea Bacsinszky.

LIVE Simona Halep cu Julia Goerges in turul 3 la Miami Open

Simona Halep joaca in aceasta seara, undeva dupa ora 21:00, cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open.

LIVE Simona Halep cu Julia Goerges in turul 3 la Miami Open (dupa 21:00)

Simona Halep joaca in aceasta seara, undeva dupa ora 21:00, cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open.

Repetitie pentru Fed Cup: Simona Halep face instructie cu Julia Goerges si ajunge in optimi la Miami Open

Simona Halep a jucat sambata seara dupa ora Romaniei)cu Julia Goerges din Germania in turul 3 la Miami Open si a obtinut calificarea in optimile de finala dupa un meci de doua seturi.

Simona Halep o invinge pe Daria Kasatkina in turul 2 la Miami Open

Simona Halep a invins-o perusoaica Daria Kasatkina in turul 2 al Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory de 6. 8 milioane de dolari dupa un meci de doua seturi incheiat dupa o ora si 24 de minute. Pentru Halep este a 10-a victorie din cariera in turneul de la Miami.

FOTO. Simona Halep se califica in sferturile turneului de la Miami

Simona Halep va juca in optimile de finala ale turneului de la Miami impotriva ocupantei locului 69 WTA, Heather Watson, luni seara, de la ora 18:00.

Confuzie facuta de Simona Halep in timpul meciului cu Daria Kasatkina

Simona Halep a fost protagonista unui moment inedit in timpul meciului disputat contra rusoaicei Daria Kasatkina in turul 2 la Miami Open, moment care a dus la echilibrarea partidei si era sa o coste pe jucatoarea noastra setul secund.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )