Libnet.ro
UNICEF

07:45

Hidroelectrica risca sa fie din nou capusata de baietii destepti din energie

Antena3 Antena3,
Hidroelectrica risca sa fie din nou capusata de baietii destepti din energie

Hidroelectrica risca sa fie din nou capusata de baietii destepti din energie, a declarat Remus Vulpescu, fost membru al Consiliului de Supraveghere a Hidroelectrica, pentru gandul. info. in cel mai pesimist. continuă pe Antena3

Baietii destepti au castigat lupta cu Hidroelectrica

Update 14:40 Baietii destepti au castigat lupta cu Hidroelectrica Toate recursurile formulate la insolventa Hidroelectrica au fost castigate la Curtea de Apel de baietii destepti, potrivit informatiilor primite de ziarul BURSA de la Curtea de Apel Bucuresti. Au fost castigate si recursurile la denuntarea contractelor directe cu traderii de energie. --- * Update 13:00 Gabriel Dumitrascu: Nimeni nu stie exact situatia in care se afla Hidroelectrica Gabriel Dumitrascu, seful Directiei de Privatizare din Departamentul pentru Energie, a declarat, in urma cu putin timp, ca, practic, nimeni nu stie exact situatia in care se afla Hidroelectrica pana la sosirea deciziei Curtii de Apel. Domnia sa sa a explicat ca in motivarea instantei se vor regasi acele masuri pe care societatea trebuie sa le ia, ca sa inchida corect procesul de iesire din insolventa.

Hidroelectrica, din nou in insolventa.

Hidrolectrica a intrat din nou in insolventa, dupa ce mai multi traderi de energie au castigat la Curtea de Apel Bucuresti recursurile formulate impotriva deciziei fostului administrator judiciar al companiei de a nu recunoaste le recunoaste creantele, potrivit unor surse apropiate companiei, citate de Mediafax. Citeste si: Hidroelectrica, profit de 900 milioane lei in acest an Remus Borza, proprietarul firmei Euro Insol, fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, a declarat saptamana .

UDMR-ul, din nou la GUVERNARE. Ar putea prelua doua ministere: Avem semnat un ACORD cu UDMR

UPDATE:UDMR-ul este din nou in carti pentru a intra la guvernare, asta in cazul in care USL-ul se destrama. Potrivit unor surse, UDMR-ul ar urma sa primeasca doua ministere: cel al Culturii sau.

Cinteza: intoarcerea Hidroelectrica in insolventa nu obliga bancile la provizioane

Baietii destepti din energie au castigat toate procesele impotriva Hidroelectrica de la Curtea de Apel, care a decis rejudecarea recursurilor formulate de acestia impotriva iesirii companiei din insolventa, impotriva denuntarii contractelor, impotriva intrarii in insolventa si impotriva tabelului creditorilor.

Ilie Nastase a jucat la dublu cu baietii destepti

Cunoscutul tenismen roman Ilie Nastase a facut echipa de dublu cu Buzaianu. Astfel, conform documentelor obtinute de Rise Project de la registrul companiilor din Cipru, Ilie Nastase a fost angajatul lui Buzaianu in firma Investime Oil Gaz. Tenismenul a fost vreme de aproape doi ani, intre 2010 si 2012, director in firma cipriota unde cel mai cunoscut baiat destept detine majoritatea actiunilor.

Borza: Hidroelectrica a intrat din nou in insolventa. Compania de stat a pierdut la Curtea de Apel un proces cu Inspectoratul de Stat in Constructii

Hidroelectrica, cel mai mare producator de energie din Romania, care a iesit din insolventa in iunie 2013, a intrat din nou in procedura de reorganizare judiciara, dupa ce a pierdut, la Cutea de Apel, un proces cu Inspectorarul de Stat in Constructii ISC).

Hidroelectrica a intrat din nou in insolventa. Compania de stat a pierdut la Curtea de Apel un proces cu Inspectoratul de Stat in Constructii

Hidroelectrica, cel mai mare producator de energie din Romania, care a iesit din insolventa in iunie 2013, a intrat din nou in procedura de reorganizare judiciara, dupa ce a pierdut, la Cutea de Apel, un proces cu Inspectorarul de Stat in Constructii ISC).

Borza: Hidroelectrica a intrat din nou in insolventa. Compania de stat a pierdut un proces la Curtea de Apel

Hidroelectrica, cel mai mare producator de energie din Romania, care a iesit din insolventa in iunie 2013, a intrat din nou in procedura de reorganizare judiciara, dupa ce a pierdut un proces la Curtea de Apel.

Din nou cale libera santajului la guvernare

Va fi prima consecinta a iesirii liberalilor de la guvernare. Altfel, un pas politic greu explicabil. Goana pentru accederea la putere, dorinta obsesiva a valorificarii beneficiilor puterii erau pana acum constante ale politicii liberale istoriceste consacrata. Ce i-o fi apucat s-o abandoneze? Nu fara durere in suflet. Se vedea pe fata lor cand ieseau din incinta conclavului. in special pe mina lui Tariceanu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )