Libnet.ro
UNICEF

06:30

Hillary Clinton: Zona euro aluneca din nou in recesiune. Urgentez liderii europeni sa ia masuri

B1 B1,
Hillary Clinton: Zona euro aluneca din nou in recesiune. Urgentez liderii europeni sa ia masuri

Secretarul de stat al SUA Hillary Clinton s-a aratat ingrijorata cu privire la faptul ca economia din zona euro aluneca din nou in recesiune, in ciuda masurilor de austeritate impuse in unele tari. Diplomatul. continuă pe B1

Hillary Clinton: Zona euro aluneca din nou in recesiune

Secretarul de stat american Hillary Clinton le-a cerut liderilor europeni sa se inteleaga pentru a rezolva criza monedei euro si a subliniat faptul ca acestia au o responsabilitate in ce priveste starea de sanatate a economiei mondiale.

OCDE: Marile banci din zona euro necesita capital de 400 miliarde euro

Bancile majore din zona euro trebuie sa obtina capital de aproape 400 de miliarde euro 519,2 miliarde dolari) ca sa-si aduca ratele de leverage la un nivel apropiat de cel al institutiilor de credit din SUA si restul Europei, potrivit Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE).

Zona euro nu vrea sa reduca datoria Greciei

Ministrii de finante din zona euro si Fondul Monetar International FMI) au lansat, ieri, o noua incercare de a ajunge la o intelegere in privinta deblocarii transei de imprumut destinat Greciei, insa responsabilii europeni afirmau ca o noua reducere a datoriei elene nu este luata in calcul in acest moment, asa cum ar dori FMI.

Rata somajului din zona euro a atins, in luna octombrie, nivelul record de 11,7%

Rata somajului din zona euro a urcat cu 0,1% in luna octombrie, fata de luna precendenta, la nivelul record de 11,7%, potrivit Eurostat. 18,7 milioane de oameni nu au un loc de munca la ora actuala in Europa,.

Rata somajului in zona euro a atins un nivel record

Rata somajului din zona euro a atins un nivel record, aceasta urcand cu 0,1 puncte procentuale in octombrie fata de luna precedenta, la un nivel de 11,7% relateaza sursele de presa.

Nivel record al somajului in zona euro. 18,7 milioane de oameni nu au un loc de munca

Rata somajului din zona euro a atins un nivel record. Rata a urcat cu 0,1 puncte procentuale in octombrie fata de luna precedenta, la un nivel de 11,7%. 18,7 milioane de oameni nu au un loc de munca, arata datele.

OCDE: Recesiunea din zona euro - cea mai mare amenintare pentru economia mondiala

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) si-a revizuit ieri, in sens negativ, estimarile privind cresterea PIB-ului mondial in 2012 si 2013, avertizand ca recesiunea din zona euro este cea mai mare amenintare la adresa economiei globale.

Zona euro si FMI au decis relaxarea acordului cu Grecia

Atena va primi in decembrie transa de imprumut Zona euro si Fondul Monetar International FMI) au ajuns, in noaptea de luni spre marti, la un acord in privinta modalitatii de relaxare a conditiilor acordului de imprumut cu Grecia, deschizand totodata calea spre deblocarea transei mult intarziate, inghetata de luni de zile.

Victor Ponta: Aderarea Romaniei la zona euro ramane un obiectiv fundamental

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, la sfarsitul intalnirii cu omologul sau slovac, Robert Fico, ca aderarea Romaniei la zona euro ramane un obiectiv important, insa tara trebuie sa fie pregatita.

Transfagarasanul, din nou desemnat cel mai spectaculos drum din lume (FOTO)

Transfagarasanul se afla din nou in fruntea unui clasament al celor mai spectaculoase sosele din lume. Jurnalistii de la CarsRoute au alcauit o ierarhie a celor mai provocatoare drumuri, in functie de cat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )