Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ma hipnotizeaza. Mihai Bendeac si Cheloo au spus ADEVARUL despre Delia: De ce? De ce?... (FOTO)

B1 B1,
Ma hipnotizeaza. Mihai Bendeac si Cheloo au spus ADEVARUL despre Delia: De ce? De ce?... (FOTO)

Delia, juratul iUmor, are in fiecare zi cate o surpriza pentru cei doi colegi ai sai, Mihai Bendeac si Cheloo, in ceea ce priveste aparitia sa. Artista este de fiecare data pata de culoare de la. continuă pe B1

Fanii sunt SOCATI, Mihai Bendeac si Cheloo au spus ADEVARUL despre Delia: De ce? De ce?... (FOTO)

Delia, juratul iUmor, are in fiecare zi cate o surpriza pentru cei doi colegi ai sai, Mihai Bendeac si Cheloo, in ceea ce priveste aparitia sa. Artista este de fiecare data pata de culoare de la.

Din pacate, vestile triste s-au confirmat. Mihai Bendeac a vorbit deschis despre boala sa: Nu mai caut...

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Astfel, actorul a dezvaluit, pe pagina sa de Facebook, ca se.

Andreea Marin a spus adevarul despre iubitul tinerel: Fanii sunt inmarmuriti...

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Cei doi au fost plecati, recent, intr-o vacanta in Malta, iar la intoarcere, vedeta a.

Mihai Bendeac, lovit unde il doare cel mai tare dupa desfiintarea iUmor: Acum toata lumea a aflat ca...

Un jurnalist a scris un text dur la adresa juratului iUmor, Mihai Bendeac, pentru ca actorul nu stia ce inseamna hermeneutica. Telefon, duminica seara. Bendeac nu stie ce-i hermeneutica. Da repede pe.

Primele imagini cu Mihai Bendeac dezbracat: Pentru cine a ales artistul sa faca gestul extrem! (FOTO)

Mihai Bendeac s-a dezbracat, in urma cu cativa ani, la matinalul Neatza, pentru a lasa la vedere mesajul scris pe burta. Astfel, acesta a afisat un mesaj pentru Razvan, in care ii transmitea ca este fanul.

Andra a spus, in sfarsit, adevarul despre cel mai intim lucru din viata ei: Vreau sa-l menajez din dragoste...

Andra Maruta, care a fost ajutata de tatal ei, Alexandru Mihai, sa devina ceea ce este acum, a decis, dupa 25 de ani de colaborare, sa nu-l mai ia cu ea la concerte. intrebata daca tatal sau o mai.

Informatii SOC: Adevarul despre violentele dintre Stefan Banica Jr. si fostele partenere Andreea Marin si Cristina Topescu...

Stefan Banica JR. a vorbit, intr-un interviu, despre lucrurile care il deranjeaza cel mai tare atunci cand vine vorba de articolele despre el dezbatute de presa, sustinand ca a fost foarte afectat atunci.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )