Libnet.ro
UNICEF

14:30

Holograf are cea mai difuzata piesa la radio in ultimii cinci ani. Guess Who, cel mai difuzat videoclip

ADPM ADPM,
Holograf are cea mai difuzata piesa la radio in ultimii cinci ani. Guess Who, cel mai difuzat videoclip

Piesa Cat de departe, interpretata de Holograf, este cea mai difuzata melodie la radiourile romanesti in ultimii cinci ani. continuă pe ADPM

Cati ani are cea mai batrana pisica din lume? Longevitatea ei extraordinara a fost inscrisa in Cartea Recordurilor

Corduroy, o pisica din localitatea Sisters, statul american Oregon, a primit, joi, titlul de cea mai batrana felina de acest tip in viata, din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records.

Romanii au cea mai mica putere de cumparare din Uniunea Europeana

Poporul roman are cea mai scazuta putere de cumparare din Uniunea Europeana. Cu alte cuvinte, este cel mai sarac popor, scrie Dan Voiculescu pe blogul sau. Anul trecut, Romania a avut un indicator al puterii de.

Cum arata cea mai veche floare de pe Terra. Are 130 de milioane de ani

O planta subacvatica fara petale care a trait acum peste 125 de milioane de ani ar putea fi cea mai veche floarede pe Terra, potrivit unui studiu publicat in revista Proceedings of the National Academy of .

Cea mai noua senzatie a internetului este (evident) o pisica

Lasati la o parte vampirii si liliecii, astazi vorbim despre o pisica vampir. Faceti cunostinta cu Loki, cea mai noua senzatie a internetului. Felina are o dantura ciudata, cu doi colti care ii.

FOTO. Cum arata cea mai batrana pisica din lume

Cea mai batrana pisica din lume are 26 de ani si 13 zile si se numeste Corduroy. Ea locuieste in localitatea Sisters, statul american Oregon. Joi, a primit titlul de cea mai batrana pisica din lume, din partea reprezentantilor Guinness World Records, relateaza Mediafax.

Cine e cea mai eleganta printesa din lume

Cine e cea mai eleganta printesa din lume? Sau, mai bine zis, cea mai eleganta reprezentanta a unei famlii regale din Europa? Ei bine, nu este vorba de Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ea fiind, probabil, doar cea mai celebra. In urma unui sondaj, revista Hello a desemnat o alta personalitate regala ca fiind cea mai eleganta. Iata despre cine este vorba.

Record Guinness in Copenhaga: Cea mai mare suprafata din asfalt, decorata cu desene (VIDEO)

Un nou record Guinness a fost stabilit duminca in Copenhaga, unde mii de locuitori au decorat cu desene cea mai mare suprafata de asfalt, scrie Mediafax. Peste 20. 000 de persoane au participat la un eveniment.

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit la 110 ani

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit la 110 ani, relateaza ABC News. Presedintele american Barack Obama a deplans intr-un comunicat moartea lui Didlake, pe care in urma cu o.

A murit cea mai longeviva veterana de razboi din SUA

Emma Didlake, cea mai longeviva veterana de razboi din SUA, a murit duminica la 110 ani, la o luna dupa intalnirea la Casa Alba cu presedintele Obama.

Cea mai mare prima data vreodata unui angajat de la stat: Un director a primit peste 3,2 milioane de lei

Directorul TransGaz Medias a primit cea mai mare prima data vreodata unui angajat de la stat - de 700. 000 de euro. Bonusul urias de peste 3,2 milioane de lei i-a revenit managerului Petru Vaduva drept rasplata.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )