Libnet.ro
UNICEF

06:15

HOPA! Adele, iNDRAGOSTITA LULEA! Cine e tinerelul frumusel care a dat-o pe spate pe celebra cantareata (GALERIE FOTO)

B1 B1,
HOPA! Adele, iNDRAGOSTITA LULEA! Cine e tinerelul frumusel care a dat-o pe spate pe celebra cantareata (GALERIE FOTO)

Adele a slabit intr-un mod fabulos, reutind sa dea jos nu mai putin de 45 de kilograme. VEZI AICI GALERIA FOTO Mai mult, celebra cantareata pare sa treaca printr-o perioada fericita, caci iubeste. continuă pe B1

Cine sunt libienii care au terorizat un tren intreg, pe ruta Timisoara Baia Mare. Ce a urmat cand garnitura a ajuns in statie

Trei imigranti libieni au reusit sa terorizeze sambata-amiaza un tren intreg. Este vorba este trenul Timisoara-Baia Mare si au fost urcati de catre politistii de frontiera. Acestia au incercat sa ii jefuiasca pe calatori, iar cand controlorii au intervenit, acestia i-au amenintat cu moartea. Cine sunt libienii care au terorizat un tren intreg, pe ruta .

Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Primele declaratii

Se pare ca barbatul care ar fi vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Iata primele declaratii! Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara intalnirea celor doi a avut loc chiar in a doua zi de Craciun, la o cafea, cel mai probabil pentru .

Cine este tanara care si-a transmis moartea pe Facebook. Ultimele ei cuvinte: Condu, ba, ca lumea!

Tanara care a transmis LIVE, pe Facebook, accidentul din Craiova in urma caruia si-a pierdut viataavea 25 de ani si era din localitatea Silistea Crucii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )