Libnet.ro
UNICEF

20:45

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat Masters-ul de la Madrid

Hotnews Hotnews,
 Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat Masters-ul de la Madrid

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer a castigat proba de dublu a Masters-ului de la Madrid, dupa ce a dispus in finala de cuplul Florin Mergea/ Rohan Bopanna, scor 6-4, 7-65). continuă pe Hotnews

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, castigatoarea turneului ATP de la Madrid

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a castigat proba de dublu a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 euro, duminica, dupa 6-4, 7-6 5) cu cuplul romano-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna, transmite Agerpres.

Madrid Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala probei de dublu

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat, sambata, in finala Masters-ului de la Madrid, dupa au trecut de perechea Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile probei de dublu la Madrid

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat in sferturile de finala la proba de dublu a turneului de la Madrid, dupa ce a invins cuplul Thomaz Bellucci/Leonardo Mayer cu scorul 6-4,6-4,.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinalele probei de dublu de la Madrid

Horia Tecau si partenerul sau Jean-Julien Rojer s-au calificat in semifinalele turneului de la Madrid dupa ce au trecut in doua seturi de perechea Alexander Peya Austria)/Nenad Zimonjic.

Horia Tecau l-a invins pe Florin Mergea in finala de dublu a turneului de la Madrid

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au castigat finala Madrid Open, dupa victoria in doua seturi, scor 6-4, 7-6, in fata perechii Florin Mergea - Rohan Bopanna.

Madrid Masters: Florin Mergea si Horia Tecau, adversari in finala de dublu de la Caja Magica

Perechea Florin Mergea/ Rohan Bopanna s-a calificat in finala de dublu a turneului Masters de la Madrid, dupa ce a trecut de cuplul Ivan Dodig Croatia)/ Marcelo Melo Brazilia), scor 7-5, 6-7 4), 12-10. Romania va avea un castigator la Madrid, Mergea si Bopanna duelandu-se cu Horia Tecau si Jean-Julien Rojer in ultimul act.

Presedintele Iohannis felicita CSM Bucuresti, pe Simona Halep si pe Horia Tecau

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica seara felicitari atat echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, cat si tenismenilor Simona Halep si Horia Tecau care au obtinut titlurile de la Madrid,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )