Libnet.ro
UNICEF

09:31

Presedintele Iohannis felicita CSM Bucuresti, pe Simona Halep si pe Horia Tecau

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis felicita CSM Bucuresti, pe Simona Halep si pe Horia Tecau

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica seara felicitari atat echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, cat si tenismenilor Simona Halep si Horia Tecau care au obtinut titlurile de la Madrid,. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos felicita CSM Bucuresti pentru victoria in Liga Campionilor si compara echipa de handbal cu situatia de la Opera Nationala: Sa se uite la aceasta echipa minunata si sa invete sa lucreze impreuna

Premierul Dacian Ciolos a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare pentru echipa CSM Bucuresti, care a castigat duminica Liga Campionilor la handbal feminin, dupa o finala dramatica impotriva lui Gyor. Este o lectie de patriotism, organizare si munca de echipa. Patriotism, pentru ca echipa este un proiect romanesc de enorm succes international. Poate ca toti cei care au incercat sa puna pe alte coordonate complet gresite perfomanta de la Opera Nationala, unde romanii si altii au facut perfomanta internationala, ar trebui sa se uite la aceasta echipa minunata si sa invete sa lucreze impreuna. Pentru Romania si pentru Bucuresti!, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Iohannis si Ciolos le-au felicitat, pe Facebook, pe fetele de la CSM Bucuresti, dupa victoria in Liga Campionilor

Presedintele Klaus Iohannis si premeirul Dacian Ciolos le-au felicitat, pe Facebook, pe handbalistele de la CSM Bucuresti, care au castigat, duminica seara, Liga Campionilor la handbal feminin.

WTA Madrid: Simona Halep vs Dominika Cibulkova 6-2, 6-4/ Halep, campioana la Madrid

A doua oara a fost cu noroc pentru Simona Halep 7 WTA), jucatoarea nascuta la Constanta castigand turneul Premier Mandatory de la Madrid dupa o evolutie entuziasmanta impotriva numarului 38 WTA, Dominika Cibulkova. De o ora si 20 de minute a avut nevoie Halep pentru a se impune in doua seturi, scor 6-2, 6-4. Este al doilea turneu din aceasta categorie castigat de Simona, dupa Indian Wells in 2015. Victoria a venit intr-o zi mare pentru sportul romanesc: 7 mai n. r. in urma cu 30 de ani, Steaua castiga Cupa Campionilor Europeni). Este titlul cu numarul 12 al lui Simo, la prima finala jucata in 2016.

Tensiuni intre Simona Halep si Irina Begu in timpul meciului direct/ Begu: Sa fie primit daca ea a spus ca mi-a lasat setul doi.../ Ce spune Halep

Intre Simona Halep si Irina Begu s-a creat o stare de tensiune, dupa ce prima s-a plans in timpul meciului direct ca antrenorii adversarei dau indicatii in timpul partidei, desi regulamentul o interzice, scrie Mediafax. Simona Halep s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid.

Simona Halep, campioana la Madrid

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, cel mai important din cariera ei dupa Indian Wells 2015), si ajunge la 12 titluri in cariera. In finala de la Madrid, una urmarita printre altii de Nadia Comaneci si Ion Tiriac, Halep a invins-o categoric pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-4. In urma acestui succes Halep urca doua locuri in clasamentul mondial si ajunge pe cinci inaintea turneului de la Roma. De asemenea, in Cursa pentru Singapore ajunge in topul opt cu cele 1000 de puncte obtinute la Madrid.

LIVE Simona Halep-Dominika Cibulkova in finala turneului de la Madrid (19:00)

Urmariti in aceasta pagina, live text de la ora 19:00, finala turneului feminin de la Madrid in care se intalnesc Simona Halep si slovaca Dominika Cibulkova.

Simona Halep o razbuna pe Patricia Tig, calificandu-se in finala turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid dupa ce a invins-o fara emotii pe Samantha Stosur in doua seturi. Simona a jucat excelent si a invins-o pe jucatoarea care o.

Madrid Open: Simona Halep va juca finala! Victorie-fulger in fata Samanthei Stosur, 11 jocuri la rand pentru Simona

Simona Halep a castigat lejer semifinala cu Samantha Stosur, scor 6-2, 6-0, in doar 52 de minute de joc! Halep va juca sambata in finala turneului impotriva slovacei Dominika Cibulkova.

WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-2, 6-0/ Calificare in 50 de minute - Urmeaza finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep locul 7 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta in meciul cu Samantha Stosur 23 WTA), sportiva nascuta la Constanta castigand partida in doar 50 de minute 6-2, 6-0). In urma acestui succes categoric, Halep s-a calificat in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, faza a competitiei unde a mai ajuns si in 2014 a fost invinsa de Maria Sharapova). Pentru trofeu, Simona va lupta, in cursul zilei de duminica, cu Dominika Cibulkova 38 WTA).

Simona Halep o ataca pe Irina Begu: Setul doi a fost cadou de Paste. Cum raspunde jucatoarea

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a plans, in timpul meciului disputat cu jucatoarea Irina Begu, la Madrid, ca oamenii din staff au comunicat prea mult cu ea. in replica, Irina Begu a declarat ca nu isi doreste sa fie implicata intr-un scandal, punand declaratiile lui Halep pe seama nervilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )