Libnet.ro
UNICEF

05:00

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, invinsi in semifinala probei de dublu din cadrul turneului de la s-Hertogenbosch, Olanda

B1 B1,
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, invinsi in semifinala probei de dublu din cadrul turneului de la s-Hertogenbosch, Olanda

Cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a ratat finala probei de dublu din cadrul turneului de la s-Hertogenbosch, fiind invinsi de perechea croato-poloneza Ivo Karlovic/Lukasz Kubot, cu 6-1, 3-6,. continuă pe B1

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat in semifinalele probei de dublu de la s-Hertogenbosch

Cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, s-a calificat, joi, in seminifanele de la s-Hertogenbosch, dotat cu premii in valoare de 537. 050 de euro, informeaza.

ATP 's-Hertogenbosch: Horia Tecau s-a calificat in semifinale la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la 's-Hertogenbosch, dotat cu premii in valoare de 537. 050 de euro, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Horia Tecau joaca azi pentru un loc in semifinale las-Hertogenbosch

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la s-Hertogenbosch, dotat cu premii in valoare de 537. 050 de euro.

Horia Tecau si Jean Rojer, calificati in sferturile probei de dublu la s-Hertogenbosch din Olanda

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarba de la s-Hertogenbosch, din Olanda, scrie Agerpres. Cei doi au invins intr-o.

Horia Tecau s-a calificat in semifinale la s-Hertogenbosch, la dublu

Horia Tecau s-a calificat alaturi de Jean-Julien Rojer Olanda) in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la s-Hertogenbosch, dotat cu premii in valoare de 537. 050 de euro, informeaza site-ul oficial.

Tecau si Rojer, calificati in sferturile probei de dublu la s-Hertogenbosch

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarba de la s-Hertogenbosch Olanda), din circuitul ATP, dupa 6-7.

Tenis ATP: Horia Tecau, in semifinalele turneului de la s-Hertogenbosch

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), capi de serie numarul unu, s-au calificat in semifinalele probei de dublu de la s-Hertogenbosch Olanda).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )