Libnet.ro
UNICEF

19:31

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat la Turneul Campionilor, la dublu

România Liberă România Liberă,
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat la Turneul Campionilor, la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce a invins, miercuri, cu scorul de 7-6 3), 3-6, 10-5, cuplul Lukasz Kubot/Robert Lindstedt Polonia/Suedia), in optimile de finala ale Mastersului de la Paris. continuă pe România Liberă

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat la Turneul Campionilor, la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce a invins, miercuri, cu scorul de 7-6 3), 3-6, 10-5, cuplul Lukasz Kubot/Robert Lindstedt.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat la Turneul Campionilor, la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce a invins, miercuri, cu scorul de 7-6 3), 3-6, 10-5, cuplul Lukasz Kubot/Robert Lindstedt .

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, castigatorii trofeului de la Valencia

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) si-a adjudecat trofeul de la Valencia, duminica, dupa ce a invins cuplul Kevin Anderson/Jeremy Chardy Africa de Sud/Franta), scor 6-4, 6-2.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au urcat pe locul 5 in clasamentul ATP de dublu

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, care au castigat, duminica, proba de dublu la Valencia, au urcat pe locul 5 in clasamentul ATP pe echipe, ierarhie ce conteaza pentru Turneul Campionilor de la Londra, potrivit AT.

Tenis: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au castigat proba de dublu din cadrul turneului ATP de la Valencia

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer a castigat proba de dublu din cadrul turneului ATP de la Valencia, duminica, dupa 6-4, 6-2 in finala cu cuplul Kevin Anderson.

Horia Tecau va juca la Turneul Campionilor

Jucatorul roman Horia Tecau s-a calificat, miercuri seara, la Turneul Campionilor de la Londra alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer.

Tenis: Tecau si Rojer, calificati in finala turneului de la Valencia

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Valencia, dotat cu premii totale de 1. 095 euro, sambata, dupa 6-4, 7-6 3) in semifinala cu cuplul Leonardo Mayer Argentina)/Joao Sousa Portugalia).

Tecau a castigat turneul de la Valencia

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au castigat, duminica, finala turneului ATP 500 de la Valencia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )