Libnet.ro
UNICEF

05:15

Horia Tecau si Jules Rojer au obtinut locul al II-lea la Rotterdam

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Horia Tecau si Jules Rojer au obtinut locul al II-lea la Rotterdam

Horia Tecau 29 ATP la dublu) si Jean-Julien Rojer 20 ATP la dublu) au sustinut duminica dupa-amiaza finala turenului ATP 500 de la Rotterdam in fata perechii Jeremy Chardy 162 ATP la dublu) /Henri Kontinen 18 WTA la dublu), si au obtinut scorul de 6-7 5), 6-7 4), la capatul unei partide care a durat o ora si 43 de minute de joc. continuă pe Ziarul Bursa

ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, nvinsi n finala probei de dublu

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a fost invinsa de cuplul alcatuit din francezul Jeremy Chardy si finlandezul Henri Kontinen cu 7-6 5), 7-6 4), duminica, in finala probei de dublu a turneului de tenis de la Rotterdam ATP), dotat cu premii totale de 1. 160 euro.

ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n finala probei de dublu

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer va juca finala probei de dublu in turneul de tenis de la Rotterdam ATP), dotat cu premii totale de 1. 160 euro, gratie victoriei cu 3-6, 6-2, 10-7, sambata seara, in semifinala cu echipa Rajeev Ram SUA)/Joe Salisbury Marea Britanie).

ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n semifinale

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a avut parte de un meci facil in sferturile competitiei de la Rotterdam, 6-1, 6-2, in fata cuplului Wesley Koolhof/Jurgen Melzer Olanda/Austria) si s-a calificat in semifinale.

Horia Tecau a pierdut finala turneului de dublu de la Rotterdam

Dupa trei turnee in care au fost eliminati de fiecare data in primul tur, duminca, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au reusit sa joace prima finala in 2019.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )