Libnet.ro
UNICEF

16:30

Horia Tecau in turul doi la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Horia Tecau in turul doi la Wimbledon

Jucatorul Horia Tecau s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului de dublu de la Wimbledon dupa o victorie in trei seturi obtinuta in fata finlandezilor Henri Kontinen/Jarkko Nieminen. continuă pe Online Sport

Simona Halep se califica n turul doi la Wimbledon, dupa 6-2, 6-2, cu Teliana Pereira

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA), relateaza Mediafax.

Begu se califica la mare lupta in turul doi la Wimbledon

Irina Begu este prima jucatoare din Romania care a trecut in acest an de primul tur la Wimbledon. Pentru Begu este prima calificare din cariera in turul doi la turneul de Mare Slem gazduit de Londra.

Simona Halep va juca joi in turul doi la Wimbledon

Tenismena Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va juca, joi, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep o va intalni pe ucraineanca Lesia Turenko in ultimul.

Simona Halep, calificata in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA).

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon

Tenismena Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2,.

Romanul Horia Tecau s-a calificat in turul doi la dublu, la Wimbledon

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu masculin de la Wimbledon. Cei doi au trecut in primul tur de cuplul finlandez Henri Kontinen/Jarkko .

Romanca Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului de la Wimbledon

Romanca Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de tenis de la Wimbledon. Begu s-a impus in fata frantuzoaicei Virginie Razzano, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-5, scrie Mediafax. Romanca va.

Wimbledon: Halep s-a calificat in turul doi

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon dupa ce a invins-o, in doua seturi, 6-2, 6-2, pe Teliana Pereira din Brazilia.

Wimbledon: Roger Federer, calificare lejera in turul doi

Roger Federer, cap de serie numarul patru, s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, fostul lider mondial trecand fara emotii de Paolo Lorenzi, scor 6-1, 6-1, 6-3.

Wimbledon: Irina-Camelia Begu, pentru prima data in turul doi

Vesti bune de la Wimbledon. Irina Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului londonez. Begu a invins-o, in trei seturi, 1-6, 6-4,7-5, pe Virginie Razzano, din Franta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )