Libnet.ro
UNICEF

05:45

Begu se califica la mare lupta in turul doi la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Begu se califica la mare lupta in turul doi la Wimbledon

Irina Begu este prima jucatoare din Romania care a trecut in acest an de primul tur la Wimbledon. Pentru Begu este prima calificare din cariera in turul doi la turneul de Mare Slem gazduit de Londra. continuă pe Online Sport

Romanca Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului de la Wimbledon

Romanca Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de tenis de la Wimbledon. Begu s-a impus in fata frantuzoaicei Virginie Razzano, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-5, scrie Mediafax. Romanca va.

Wimbledon: Irina-Camelia Begu, pentru prima data in turul doi

Vesti bune de la Wimbledon. Irina Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului londonez. Begu a invins-o, in trei seturi, 1-6, 6-4,7-5, pe Virginie Razzano, din Franta.

Wimbledon: Irina Camelia Begu s-a calificat in turul doi; Andeea Mitu, eliminata de Agnieszka Radwanska

Irina Camelia Begu a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, jucatoarea noastra eliminand-o pe Virginie Razzano, din Franta. Intr-o alta partida a zilei, Andeea Mitu a fost invinsa de Agnieszka Radwanska favorita numarul patru).

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon

Tenismena Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2,.

Wimbledon: Halep s-a calificat in turul doi

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon dupa ce a invins-o, in doua seturi, 6-2, 6-2, pe Teliana Pereira din Brazilia.

Wimbledon: Roger Federer, calificare lejera in turul doi

Roger Federer, cap de serie numarul patru, s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, fostul lider mondial trecand fara emotii de Paolo Lorenzi, scor 6-1, 6-1, 6-3.

CFR Cluj va juca cu FK Jagodina in turul doi preliminar al Ligii Europa. Petrolul se va confrunta cu invingatoarea dintre FC Sioni Bolnisi si KS Flamurtari

CFR Cluj va intalni, in turul doi preliminar al LigiiEuropa, echipa sarba FKJagodina, conform tragerii la sorti de la Nyon. Prima partida se va juca pe 17 iulie, in Romania, in timp ce returul il.

Europa League: Adversarii echipelor Petrolul si CFR Cluj din turul doi preliminar

Luni a avut loc la Nyon tragerea la sorti a partidelor din turul doi preliminar al Europa League. Petrolul Ploiesti se va duela cu invingatoarea partidei FC Sioni Bolnisi Georgia) si KS Flamurtari Albania), iar CFR Cluj cu Jagodina, din Serbia.

CFR Cluj - Jagodina si Petrolul - FC Sioni Bolnisi sau KS Flamurtari, in turul doi preliminar din Europa League

Primele doua reprezentante ale Romaniei care vor intra in competitie in Europa Lague, CFR Cluj si Petrolul Ploiesti, si-au aflat, luni, adversarele pe care le vor intalni in turul doi preliminar, in urma.

Steaua va intalni Stromsgodset IF in turul doi preliminar al Champions League

Steaua Bucuresti va intalni echipa Stromsgodset IF, in turul doi preliminar al Ligii Campionilor, primul meci fiind programat in Norvegia, potrivit tragerii la sorti ce a avut loc, luni, la Nyon, relateaza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )