Libnet.ro
UNICEF

11:30

Simona Halep va juca joi in turul doi la Wimbledon

B1 B1,
Simona Halep va juca joi in turul doi la Wimbledon

Tenismena Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va juca, joi, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep o va intalni pe ucraineanca Lesia Turenko in ultimul. continuă pe B1

Simona Halep, calificata in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA).

Simona Halep se califica n turul doi la Wimbledon, dupa 6-2, 6-2, cu Teliana Pereira

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA), relateaza Mediafax.

Simona Halep va debuta marti la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va debuta marti la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep o va intalni pe.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon

Tenismena Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2,.

Simona Halep, debut cu dreptul la Wimbledon. Ce-a promis romanca

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat fara probleme in turul secund de la Wimbledon, dupa ce-a invins-o in doua seturi pe brazilianca Teliana Pereira locul 88 WTA).

Begu se califica la mare lupta in turul doi la Wimbledon

Irina Begu este prima jucatoare din Romania care a trecut in acest an de primul tur la Wimbledon. Pentru Begu este prima calificare din cariera in turul doi la turneul de Mare Slem gazduit de Londra.

Horia Tecau in turul doi la Wimbledon

Jucatorul Horia Tecau s-a calificat, miercuri, in turul doi al turneului de dublu de la Wimbledon dupa o victorie in trei seturi obtinuta in fata finlandezilor Henri Kontinen/Jarkko Nieminen.

CFR Cluj va juca cu FK Jagodina in turul doi preliminar al Ligii Europa. Petrolul se va confrunta cu invingatoarea dintre FC Sioni Bolnisi si KS Flamurtari

CFR Cluj va intalni, in turul doi preliminar al LigiiEuropa, echipa sarba FKJagodina, conform tragerii la sorti de la Nyon. Prima partida se va juca pe 17 iulie, in Romania, in timp ce returul il.

Site-ul oficial de la Wimbledon: Simona Halep se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa

Simona Halep este laudata intr-un material de pe site-ul oficial al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce s-a calificat in turul doi al competitiei. Simona Halep se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa, nu are ticuri si nu strange pumnul tare fata de contemporanele sale, se precizeaza pe wimbledon. com.

Wimbledon: Halep s-a calificat in turul doi

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon dupa ce a invins-o, in doua seturi, 6-2, 6-2, pe Teliana Pereira din Brazilia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )