Libnet.ro
UNICEF

11:01

HOROSCOP 12 aprilie: Zodiile au parte de noroc si schimbari favorabile

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 12 aprilie: Zodiile au parte de noroc si schimbari favorabile

Horoscop zilnic 12 aprilie. in plan profesional berbecii, leii si capricornii fac schimbari bune, iar taurii, racii si fecioarele au parte de noroc si sanse importante. Afla ce au pregatit astrele pentru nativii fiecarei zodii. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 10 aprilie: Avem succes in cariera si primim vesti importante

Horoscop zilnic 10 aprilie. Berbecii, gemenii si varsatorii au succes la locul de munca, iar racii si fecioarele primesc vesti importante. Afla ce au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii.

HOROSCOP 11 aprilie: Avem succes in cariera si in viata personala

Horoscop zilnic 11 aprilie. Berbecii, taurii, gemenii si fecioarele au succes la locul de munca, iar racii, leii si balantele au parte de romantism. Afla ce au rezervat astrele pentru nativii fiecarei zodii.

HOROSCOP 9 aprilie: Avem curaj sa ne spunem opiniile

Horoscop zilnic 9 aprilie. Berbecii si racii au curajul de a-si exprima opiniile, iar taurii si fecioarele isi fac introspectia, pentru a reusi sa-si construiasca noi strategii. Afla ce au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

Politia a demarat actiunile speciale in preajma sarbatorilor pascale. Riscul cel mai sporit de incidente este in seara de 12 aprilie

Peste 3. 200 de politisti vor fi mobilizati pentru a asigura ordinea publica pe intreg teritoriul tarii pe parcursul sarbatorilor de Pasti. La indeplinirea cu succes a functiilor lor vor participa 245 de carabinieri, 180 de angajati particulari de paza si 400 de membri ai organizatiilor obstesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )