Libnet.ro
UNICEF

12:30

Horoscop 12 iunie. Balantele au probleme cu banii, Berbecii nu castiga mai nimic

Antena3 Antena3,
Horoscop 12 iunie. Balantele au probleme cu banii, Berbecii nu castiga mai nimic

Horoscop 12 iunie Berbec Noua situatie profesionala poate aduce o mai buna ancorare in realitate, un pragmatism pronuntat, dar din pacate si mai putine castiguri. Partenerul de viata este prea pretentios. continuă pe Antena3

Horoscop 11 iunie. Leul are alaturi cel mai bun prieten

Horoscop 11 iunie BERBEC: Ai pornit un drum nou, dar apar deja primele piedici. Mergi mai departe, lupta impotriva celor ce ti se opun, pentru ca succesul final depinde de vointa ta. Horoscop 11 iunie TAUR: Toate.

HOROSCOP 11 iunie. Fecioarele au nevoie de schimbare, Sagetatorii au neplaceri la locul de munca

HOROSCOP 11 iunie. Un inceput de saptamana destul de relaxant pentru mai multe zodii. Iata previziunile pentru 11 iunie. HOROSCOP 11 iunie Berbec. Astazi veselia si cheful de aventuri sunt atributele tale de.

CE 2018, Handbal (f): Tragerea la sorti a grupelor va avea loc pe 12 iunie; Romnia, n urna a doua valorica

Nationala de handbal feminin a Romaniei isi va cunoaste adversarele din faza grupelor CE2018 la tragerea la sorti din 12 iunie, de la Paris. Tricolorele s-au calificat de pe primul loc al grupei preliminare 4 si fac parte din urna a doua valorica la tragerea la sorti.

Un concert de colectie: Scorpions, pe 12 iunie, la Bucuresti, in cadrul Crazy World Tour.Accesul publicului, de la ora 17.00. Regulament de buna desfasurare

Cele mai indragite balade rock, Wind of Change, Still Loving You si Rock You Like a Hurricane vor rasuna la Bucuresti marti, 12 iunie, incepand cu ora 20. 00, la Romexpo Parcarea C), in cadrul unui concert de colectie Scorpions, organizat de Events www. events. ro).

HOROSCOP 9-10 iunie. Balantele au un weekend excelent si relaxant, in timp ce Capricornii muncesc mult

HOROSCOP 9-10 iunie. Un weekend cu multe intrebari si momente in care ne intoarcem catre sine. Iata cum arata horoscopul pentru 9-10 iunie. HOROSCOP 9-10 iunie Berbec. Weekendul acesta inveti sa scapi de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )