Libnet.ro
UNICEF

08:32

HOROSCOP 11 iunie. Fecioarele au nevoie de schimbare, Sagetatorii au neplaceri la locul de munca

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 11 iunie. Fecioarele au nevoie de schimbare, Sagetatorii au neplaceri la locul de munca

HOROSCOP 11 iunie. Un inceput de saptamana destul de relaxant pentru mai multe zodii. Iata previziunile pentru 11 iunie. HOROSCOP 11 iunie Berbec. Astazi veselia si cheful de aventuri sunt atributele tale de. continuă pe Antena3

Horoscop, 11 - 17iunie,cu Camelia Patrascanu. Taurii si Scorpionii vor avea noroc de bani

Horoscop, 11 - 17 iunie. Berbec o solutie pe care trebuie sa o gaseasca. isi pot face calcule legate de manevrarea banilor Horoscop, 11 - 17 iunie. Taur o Luna Noua in zona banilor. Pot fi.

HOROSCOP. Horoscop erotic iunie 2018: Ce zodii sunt predispuse sa calce stramb

Horoscop erotic iunie 2018. Comunicarea va fi o tema dominanta a lui iunie, in special in prima jumatate a lunii; ne vom simti ghidati sa exprimam cu adevarat ce simtim si ce idei avem. Aceasta energie.

Elevii de clasa a VIII-a intra in vacanta. De luni, 11 iunie, incepe Evaluarea Nationala

Cei peste 171. 000 de elevi de clasa a VIII-a incheie vineri cursurile, iar de luni vor sustine Evaluarea Nationala. Primele rezultate vor fi anuntate in 19 iunie, iar rezultatele finale ale examenului vor fi afisate in 23 iunie.

Bani din cer, spectacol de comedie, programat pe 11 iunie pe malul Borcei

Centrul Judetean de Cultura si Creatie si Teatrul de Comedie invita calarasenii la spectacolul Bani din cer de Ray Cooney, regia Horatiu Malaiele, programat pe 11 iunie, ora 19. 00, la sala Barbu Stirbei. Din distributia piesei face parte si indragitul actor Mihai Bendeac.

Horoscop 8 iunie 2018. Berbecii au energie din plin

Horoscopul zilei de 8 iunie 2018 aduce vesti pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 8 iunie 2018 vine cu.

HOROSCOP 7 iunie. Racul nu se poate abtine de la comentarii acide

Horoscop 7 iunie GEMENI: Se vede ca esti obosit, pentru ca practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita catusi de putin. Dar cand ti-e lumea mai draga, apar situatii iritante. Horoscop 7 iunie.

Horoscop 8 iunie. Berbecii castiga o gramada de bani

Horoscop 8 iunie Berbec Aveti o gramada de sanse de a va imbunatati situatia financiara, indeosebi daca renuntati la proiectele prea complicate, care nu se vor finaliza decat foarte greu, dupa prea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )