Libnet.ro
UNICEF

19:31

HOROSCOP 12 mai. Berbecii vor primi salarii mai mari sau vor fi promovati

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 12 mai. Berbecii vor primi salarii mai mari sau vor fi promovati

Horoscop maine, 12 mai. Berbecii vor primi salarii mai mari sau vor fi promovati, iar Racii vor lua o decizie importanta in familie. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 10 mai. Fecioarele vor avea chef sa studieze

Horoscop maine, 10 mai. Fecioarele vor avea chef sa studieze, iar Pestii vor fi deosebit de productivi Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 9 mai. Racii ar putea calatori in locuri exotice

Horoscop maine, 9 mai. Racii ar putea calatori in locuri exotice, iar Varsatorii vor primi oferte foarte bune pentru ce vor sa vanda. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Veste buna pentru parintii si copiii din Romania. Vor primi bani de la Guvern

Copiii sub 3 ani care provin din familii defavorizate si care merg la gradinita sau cresa vor beneficia de tichete sociale, potrivit unei ordonante de urgenta adoptate miercuri de guvern, actul normativ.

Horoscop zilnic, 12 mai 2016. Scorpionii actioneaza prudent si scapa de adversari

Horoscop zilnic, 12 mai 2016. Taurii au noroc la examene sau in proiectele pe care le initiaza, dar nu se inteleg prea bine cu colegii. Nativii din Scorpion reusesc sa se debaraseze de persoanele care le-au facut mereu probleme.

Concert caritabil, sustinut de Nicu Alifantis pe 20 mai. Donatiile vor ajunge la sectia de Pediatrie

Indragistul interpret de muzica folk, Nicu Alifantis si trupa sa, Zan, canta vineri, 20 mai, pe malul Borcei. Suma integrala stransa din vanzarea biletelor la concertul umanitar va fi donata sectiei de Pediatrie a Spitlaului Judetean de Urgenta Calarasi.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump, intalnire cu liderii Partidului Republican pe 12 mai

Republicanul Donald Trump, care are sanse sa devina candidat la prezidentialele din noiembrie, se va intalni cu liderii Partidului Republican din Congresul american la 12 mai, la Washington. Liderul majoritatii republicane din Senat, Mitch McConnell, a anuntat ca-l va sustine pe miliardarul Trump.

HOROSCOP 11 mai. Zi buna de negocieri pentru Lei

Horoscop maine, 11 mai. Zi buna de negocieri pentru Lei, in timp ce Varsatorii ar trebui sa-si ia liber. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,328 seconds )