Libnet.ro
UNICEF

13:45

HOROSCOP 12 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii isi fac calcule financiare, Scorpionii e bine sa-si asculte intuitia

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 12 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii isi fac calcule financiare, Scorpionii e bine sa-si asculte intuitia

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat previziunile zodiilor pentru 12 septembrie. incepem sa simtim efectul de Luna Plina. Atentie la sanatate si la. continuă pe Antena3

HOROSCOP 12 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii isi fac calcule financiare, Scorpionii e bine sa-si asculte intuitia

incepem sa simtim efectul de Luna Plina. Atentie la sanatate si la relatiile dificile de munca. Vor sa se bazeze pe un prieten, dar un prieten are.

HOROSCOP 9 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii au succes in plan financiar, Sagetatorii isi impun punctul de vedere

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat previziunile zodiilor pentru ziua de 9 septembrie. O zi complicata pentru ca trebuie sa ne asumam responsabilitati. Pot avea o.

HOROSCOP 9 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii au succes in plan financiar, Sagetatorii isi impun punctul de vedere

O zi complicata pentru ca trebuie sa ne asumam responsabilitati. Pot avea o victorie in disputele cu superiorii. isi fac calcule legate de proiectele.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE. Berbecii sunt incarcati emotional, Fecioarele sunt pline de energie

Iata horoscopul zilei de azi JOI 12 SEPTEMBRIE 2019; astazi are loc o cuadratura intre Marte in Fecioara si Jupiter in Sagetator iar noi putem deveni, asa brusc, foarte plini de propria.

HOROSCOP 11 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Racii pot avea o oportunitate financiara, Balantele au multe de rezolvat

O zi care ne pune mintea la incercare. O zi buna in plan intelectual sau sufletesc. Au o zi buna daca stiu sa se impuna si sa aiba.

HOROSCOP 10 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii primesc vesti importante, Capricornii castiga bani

Imaginatie si creativitate. Luna in Varsator ne invita sa fim originali. Pot avea o zi foarte frumoasa daca stiu sa valorifice prieteniile si relatiile pe care le au.

HOROSCOP 12 septembrie. Berbecii au conflicte peste tot, Racii se agita de pomana

HOROSCOP BERBECConflictele care se incing peste tot sunt cele mai grele obstacole in planurile tale, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca lumea iti raspunde cu aceeasi moneda. Si tu ai spus de.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 SEPTEMBRIE. Pestii au parte de multa pasiune, Leii se pierd in detalii nesemnificative

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 12 septembrie 2019. astazi are loc o cuadratura intre Marte in Fecioara si Jupiter in Sagetator iar noi putem deveni, asa brusc,.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelui Mihail pentru zodii 12 septembrie. Taurii trebuie sa isi gaseasca linistea, Balantele trebuie sa mearga dupa intuitiei

Iata pentru JOI 12 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 12 septembrie 2019 LIVE

Loteria Romana organizeaza noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc joi, 12 septembrie 2019, de la ora 18:15. S-au pus in joc premii in valoare totala de aproximativ 5 milioane de euro, dupa ce la tragerile loto de duminica, 8 septembrie 2019, s-au inregistrat 20. 816 de castiguri in valoare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )