Libnet.ro
UNICEF

08:15

HOROSCOP 18 octombrie. Fecioarele vor beneficia de atentia maxima a lui Cupidon

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 18 octombrie. Fecioarele vor beneficia de atentia maxima a lui Cupidon

Horoscop maine, 18 octombrie. Fecioarele vor beneficia de atentia maxima a lui Cupidon, iar Sagetatorii vor avea motive sa fie mandri de ei. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 16 octombrie. Berbecii vor avea parte de succes si recunoastere

Horoscop maine, 16 octombrie. Berbecii vor avea parte de succes si recunoastere, Sagetatorii vor semna un contract foarte profitabil. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ANIVERSARE Dirijorul Horia Andreescu, de la ora 15.30, la Adevarul Live. Artistul implineste 70 de ani pe 18 octombrie

Pe 18 octombrie, dirijorul Horia Andreescu implineste 70 de ani. Artistul se va afla, de la ora 15. 30, in studioul Adevarul Live, pentru a vorbi despre prestigioasa sa cariera. Filarmonica George Enescu il aniverseaza pe dirijorul permanent al institutiei, prin doua concerte aniversare Horia Andreescu 70: joi si vineri, pe 20 si 21 octombrie, de la ora 19. in program: Suita nr. 2, de Enescu si Simfonia nr. 9, de Beethoven.

Fata nevazuta a...lunii, un spectacol-pamflet, programat pe 18 octombrie

Un pamflet in stil stand-up comedy va fi prezentat calarasenilor marti, 18 octombrie, la sala Barbu Stirbei de catre actorul si regizorul Radu Gheorghe.

Horoscop zilnic, 17 octombrie 2016: Balantele atrag atentia si primesc oferte de colaborare

Horoscop zilnic, 17 octombrie 2016: Gemenii pleaca pe neasteptate peste hotare, Leii vor sa se relanseze in afaceri, iar Capricornii se exprima cu privire la sentimentele pe care le au.

HOROSCOP 17 octombrie. Gemenii isi revizuiesc optiunile financiare

Horoscop maine, 17 octombrie. Gemenii isi revizuiesc optiunile financiare, iar Capricornii isi vor clarifica evolutia carierei. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 15 octombrie. Sagetatorii s-ar putea indragosti

Horoscop maine, 15 octombrie. Sagetatorii s-ar putea indragosti, iar Pestii vor castiga mai multi bani Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )