Libnet.ro
UNICEF

16:31

Horoscop 2018, cu Cristina Demetrescu. Care sunt punctele vulnerabile ale fiecarei zodii

Antena3 Antena3,
Horoscop 2018, cu Cristina Demetrescu. Care sunt punctele vulnerabile ale fiecarei zodii

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, luni, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, horoscopul pe anul 2018, pentru fiecare zodie in parte. Berbec - este copilul zodiacului, dar trebuie sa dea un. continuă pe Antena3

Horoscopul intocmit de astrologul Minerva. Care sunt cele mai norocoase zodii in 2018 - previziuni detaliate pentru toti nativii

Anul 2018 va aduce fenomene astronomice speciale. Se anunta 5 eclipse, de 13 ori luna plina, iar astrele ne vor pune la grea incercare. Atat Marte cat si Venus vor retrograda consecutiv, Uranus.

Horoscop 2018, cu Camelia Patrascanu: Este anul in care romanii vor face mai multi bani. Ce trebuie sa stie fiecare zodie

Anul 2018 va fi unul plin de provocari, in care romanii vor face multi bani, indiferent de zodie. Cel putin asta sustine astrologul Camelia Patrascanu. Va fi un an interesant, provocator,.

Anca Lungu, cu cartile pe masa. Care sunt cele mai importante lecturi din viata ei

Cand nu prezinta stirile, Anca Lungu sau Printesa Polonic face magie in bucatarie. De curand, a lansat o noua carte care se numeste Supereroii din farfurie. Cartea a fost inspirat?.

Horoscop 30 decembrie. Zodia care incepe un nou capitol al vietii

Berbec Ziua de astazi s-ar putea dovedi plina de neintelegeri in relatiile amoroase. Astazi sunteti destul de distrat si imprastiat, stare care nu va protejeaza de neplaceri. In plus, sunt posibile intamplari si.

HOROSCOP 2018. Ce-ti rezerva astrele in privinta sanatatii

Ela Craciun a stat de vorba cu astrologul Andreea Trifan si a aflat ce ne rezerva astrele in privinta sanatatii in 2018.

Avertisment ONU. Care sunt pericolele care vor ameninta lumea in 2018

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a lansat duminica un mesaj de alerta, o alerta rosie cu privire la pericolele care vor ameninta lumea in 2018 si a facut un apel la unitate pentru a.

Ciolos: Va doresc un an 2018 al asumarii si al actiunii, in care sa incepem sa actionam pentru o Romanie onesta, in care sa nu ne fie rusine sa traim. Haideti sa ne punem la treaba impreuna!

Fostul premier Dacian Ciolos le doreste romanilor un an 2018 al asumarii, al angajarii si al actiunii, in care sa incepem sa actionam noi insine, fara a astepta ca altii sa o faca in locul nostru, pentru o Romanie onesta, cu fruntea sus si in care sa nu ne fie rusine sa traim, spunand ca el este gata sa faca acest lucru, potrivit news. ro. Haideti sa ne punem la treaba impreuna, este mesajul transmis luni seara de catre fostul premier.

Restrictii de circulatie in centrul Capitalei, de Revelion. Care sunt rutele ocolitoare

Vor fi restrictii de circulatie in centrul Capitalei de Revelion, incepand cu ora 19. in piata George Enescu, va fi organizata petrecerea dintre ani si sunt asteptati sa participe.

Care sunt locurile de pe Pamant pe care Google Maps REFUZA sa le afiseze (FOTO)

Google Maps este un instrument fascinant pentru a explora diverse zone inaccesibile ale Globului. Exista totusi si cateva zone pe care Google are grija sa le ascunda de ochii publicului. Instrumentul.

Noi reguli pentru soferi, din 2018. Lista bolilor care te pot lasa fara permis auto

Persoanele care sufera cu inima nu vor mai avea voie sa urce la volan. Un ordin al ministrului Sanatatii nu mai permite viitorilor soferi sa treaca examenul medical, daca au afectiuni cardiace sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )