Libnet.ro
UNICEF

22:31

Horoscop 2020 - Zodia care isi va schimba total viata. Norocul ii va surade, in sfarsit!

Adevărul Adevărul,
Horoscop 2020 - Zodia care isi va schimba total viata. Norocul ii va surade, in sfarsit!

Anul 2020 aduce vesti excelente pentru o zodie din horoscop, intrucat s-ar putea sa-si gaseasca marea dragoste sau pot sa aiba parte de schimbari importante in plan financiar, dar care le vor aduce confortul de care au nevoie. continuă pe Adevărul

Politia Romana, anunt important pentru romanii care isi pierd pasaportul. De ce trebuie sa tina cont

Politia Romana a declansat ieri, 9 decembrie, o noua campanie de constientizare, pe pagina oficiala de pe facebook, campanie ce se refera la documentele de calatorie declarate furate sau pierdute, gasite si folosite ulterior la trecerea frontierei. Politia Romana, anunt important pentru romanii care isi pierd pasaportul Pana pe 6 ianuarie 2020, avand in vedere .

Schimbare majora la rezidentiat: OUG care isi propune sa elimine monopolul UMF a fost adoptata Victor Costache: O solutie europeana pentru a largi baza de formare pentru acesti tineri minunati

Viitorii medici vor putea urma pregatirea in rezidentiat in spitale publice cu medici care nu sunt profesori la facultatile de Medicina, in spitale private, dar si in cabinetele medicilor de familie. Pana acum, rezidentiatul se desfasura doar in spitale universitare si clinice - cu medici care sunt profesori la facultatile de Medicina. Ordonanta de Urgenta care isi propune sa elimine monopolul Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) asupra pregatirii medicilor rezidenti a fost adoptata de Guvern. Cum vrea Guvernul sa sparga monopolul UMF asupra rezidentiatului si ce spun rezidentii si medicii: in Franta si in Germania rezidentii se pot forma oriunde in UMF e o familie interna care nu va permite acest lucru .

Cod Rutier 2020. Legea care ii afecteaza pe toti soferii. Ce se intampla cu masinile parcate

Cod Rutier 2020, principalele modificari pe care toti soferii trebuie sa le cunoasca. Ce schimbari se anunta de la 1 ianuarie despre amenzi si masinile parcate? Cod Rutier 2020. Legea care ii afecteaza pe toti soferii Din data de 1 ianuarie 2020, conducatorii auto nu vor plati amenzi mai mari, veste anuntata de Guvernul Orban.

ZODIA care straluceste cel mai tare. Femeia de diamant a horoscopului

Femeia de diamant a horoscopului este cea nascuta in zodia RAC. Ea are o multime de calitati demne de pretuire, astfel ca cei din jur se pot considera norocosi ca o au in preajma lor.

Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului! ZODIA care are SANSE URIASE sa castige la LOTO!

Iata zodiilecare vor avea in mod special noroc la bani in luna decembrie. Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care sunt zodiile ce au noroc la bani.

DIETA care-ti schimba metabolismul in 14 zile. Formula secreta a nutritionistilor americani

Dieta care face minuni in doar 14 zile! Este provocarea care-ti poate transforma corpul pana de sarbatori. Iata cum poti avea in 14 zile un corp mai suplu si o piele mai ferma. Metoda sigura si fara contraindicatii pentru a arata senzational de sarbatori.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta. Proiectele pentru care isi va asuma raspunderea, pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )