Libnet.ro
UNICEF

23:00

Horoscop 22 decembrie. Ultima Luna plina 2018 e azi! Superluna plina albastra in Rac! Schimbari radicale pe toate planurile

Antena3 Antena3,
Horoscop 22 decembrie. Ultima Luna plina 2018 e azi! Superluna plina albastra in Rac! Schimbari radicale pe toate planurile

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 22 DECEMBRIE 2018 ; la noapte are loc ultima Luna plina a anului 2018 care este in Rac si care ne va face pe toti sa fim foarte emotionali. Poate te vezi cu cineva ?. continuă pe Antena3

Horoscopul zilei pentru SAMBATA 22 DECEMBRIE 2018. Ultima Luna plina 2018 e azi! Superluna plina albastra in Rac!

La noapte are loc ultima Luna plina a anului 2018 care este in Rac si care ne va face pe toti sa fim foarte emotionali. Poate te vezi cu cineva ? Poate te intalnesti cu familia ? Sau poate realizezi ca vrei sa schimbi ce.

HOROSCOP 22 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii au parte de vindecari sentimentale, Varsatorii isi recunosc greselile

Luna Plina, asa ca ne iese viata cu plin in cale, mai ales in relatiile de familie, spune astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Nu au voie sa rascoleasca un moment delicat.

HOROSCOP. Calauzire zilnica Arhanghelul Mihail. Pe zodii, pentru sambata 22 decembrie 2018. Mesajul si rugaciunea zilei pentru tine

Iata pentruSAMBATA 22 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de.

Protest anuntat pentru sambata in Capitala: 22 Decembrie - Revolutia noastra

Intentiile Guvernului din ultima vreme au starnit reactii foarte dure in spatiul public, iar momentul coincide cu implinirea a 29 de ani de la Revolutie. in aceste conditii, cetatenii au de gand sa iasa, din nou, in strada pentru a protesta. Manifestatia va avea loc in data de 22 decembrie in Piata Victoriei.

HOROSCOP 21 DECEMBRIE. Vesti fabuloase legate de bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 21 decembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 21 decembrie Berbec. in aceasta perioada este necesar sa va controlati cu mare atentie reactiile, deoarece puteti.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE. Zodia care gaseste in sfarsit cheia succesului

Horoscop zilnic 20 decembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi. Horoscop 20 decembrie Sagetator. Stai de vorba cu persoana iubita si puneti tara la cale pentru perioada urmatoare. Aveti amandoi.

Birchall: 22 decembrie - moment de reflectie si sobrietate

Viceprim-ministrul Ana Birchall considera ca ziua de 22 decembrie reprezinta un moment de reflectie si sobrietate.

Horoscopul zilei pentru JOI 20 DECEMBRIE. Ultima zi de Sagetator, aspect astral special!

Azi este ultima zi in care Soarele este in zodia Sagetator, iar ca miscare de final de sejur aici, Soarele este in trigon cu Uranus cel rebel, aflat inca retrograd in Berbec pana la inceput de ianuarie 2019. Acest.

HOROSCOP 21 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii sunt afectati de tot ce se intampla, Scorpionii nu au voie sa faca excese

Atentionare mai ales pentru cei care pornesc la drumuri lungi. Mare atentie la volan, dar si la greselile celorlalti, a spus astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Trebuie sa isi.

HOROSCOP 19 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Capricornii vor cuceri pe cineva. Leii impresioneaza pe toata lumea

Camelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 19 decembrie. Berbec - au multe lucruri de rezolvat, unele tin strict de planul practic, altele tin mai mult de relatii. Taur - ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )