Libnet.ro
UNICEF

05:15

HOROSCOP 27 ianuarie. Sagetatorilor li se schimba viata. Afla previziunile pentru zodia ta

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 27 ianuarie. Sagetatorilor li se schimba viata. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop 27 ianuarie. Sagetatorilor li se schimba viata, iar varsatorii se trezesc la realitate. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016: Racul face greseli cu carul

Horoscop zilnic, 27 ianuarie 2016. Unii nativi nu se dau inapoi cand vine vorba de munca, chiar daca ajung in pragul epuizarii. Sentimentul de coplesire le strica ziua altora.

HOROSCOP 25 ianuarie: Mercur iese din retrogradare. Cum sunt influentate zodiile

HOROSCOP 25 ianuarie. Planeta Mercur iese din perioada de retrogradare si isi reia traiectoria normala, ceea ce influenteaza in mod pozitiv toate zodiile.

27 ianuarie, Ziua Internationala de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Ce evenimente vor avea loc

O serie de evenimente vor fi organizate, miercuri, la nivel international, cu ocazia Zilei Internationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Marcarea acestei zile, in 27 ianuarie, a fost decisa prin Rezolutia Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite numarul 60/7 din 1 noiembrie 2005.

Concert Alexandra Usurelu, pe 27 ianuarie, la Ploiesti

Artista Alexandra Usurelu va concerta miercuri, 27 ianuarie, in fata librariei Carturesti din mall-ul AFI Palace Ploiesti. Concertul face parte din turneul Povestesti si Calatoresti la Carturesti organizat in mai multe orase din Romania.

Horoscop 24 ianuarie. Racii se inteleg mai bine cu partenerii lor. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 24 ianuarie. Racii se inteleg mai bine cu partenerii lor, iar pestii repara o prietenie care s-a stricat. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 26 ianuarie. Sagetatorii ar trebui sa ceara o marire de salariu. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 26 ianuarie. E momentul potrivit pentru sagetatori sa ceara o marire de salariu, iar penru fecioare, sa aiba o discutie serioasa cu partenerii lor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunle pentru zodia ta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )