Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop 28 noiembrie 2022. Zodia care are mult ghinion astazi

Playtech Playtech,
Horoscop 28 noiembrie 2022. Zodia care are mult ghinion astazi

Horoscop zilnic 28 noiembrie 2022. Saptamana incepe sub auspicii bune si ar trebui sa profitam din plin de acestea, dat fiind ca ulterior vom avea parte de contexte astrologice mai tensionate. Marte retrograd din Gemeni formeaza un sextil cu Saturn din Varsator, aspect care ne ofera sansa de a pune in practica ideile avute, de . continuă pe Playtech

Horoscop 26 noiembrie 2022. Zodia care are multa rabdare

Luna traverseaza zodia Capricorn, pozitie din care ne indreapta atentia catre atingerea unor obiective si ne stimuleaza simtul practic. Devenim mai ambitiosi si mai perseverenti, mai calculati si rabdatori. Horoscop zilnic 26 noiembrie Recomandare! Cititi horoscopul atat pentru zodie, cat si pentru semnul de ascendent. Horoscop Berbec Ascendent Berbec Tranzitul Lunii de astazi te incurajeaza .

Horoscop 27 noiembrie 2022. Zodia care se confrunta cu tensiuni in cuplu. Mare atentie!

Luna isi continua tranzitul prin Capricorn si vom da dovada de rabdare, tact si responsabilitate. Daca vom adauga si intelepciune actiunilor noastre, dar si putin entuziasm, vom avea parte de reusite si ocazii de afirmare. Horoscop zilnic 27 noiembrie 2022 Recomandare! Cititi horoscopul atat pentru zodie, cat si pentru semnul de ascendent. Horoscop Berbec Ascendent .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1886 seconds )